Okovratnik za ljubimce-gumeni

1.250 RSD

Okovratnik za ljubimce-gumeni: napravljen od izdržljive gume, a ipak nežan za kožu ljubimca jer ima penasto ojačanje od neoprena koje je u kontaktu sa kožom na vratu. Dolazi u kompletu sa brzom kopčom za kačenje na držač za sto.

Опис

Okovratnik za ljubimce-gumeni: još jedan sjajan kaiš za ljubimce. Napravljen od izdržljive gume, a ipak nežan za kožu ljubimca jer ima penasto ojačanje od neoprena koje je u kontaktu sa kožom na vratu. Dolazi u kompletu sa brzom kopčom za kačenje na držač za sto.

Dužina kaiša je oko 45cm. Na delu oko vrata se nalazi penasto ojačanje da bude udobniji za ljubimca. Ima na sebi plastični klizač koji pomerate. Na taj način podešavate dužinu kaiša spram svakog psa. I tokom rada ukoliko je potrebno da se pas okrene, lako ćete popustiti ili zategnuti kaiš. Okovratnik za ljubimce- gumeni je pogodan i za kačenje u kadi jer se ne oštećuje od vode u odnosu na klasične kaiševe.

Pored ovih kaiševa, u ponudi imamo najlonske kaiševe, kao i kaiš za celo telo. Taj model dolazi sa dva kaiša različitih dužina pa možete lakše naučiti psa kako da stoji na stolu. Ovo je posebno korisno ukoliko se radi o mladom psu koje se tek privikava na groomer-a. Koristan je i za starije pse kojima treba dodatna potpora prilikom stajanja.

U ponudi imamo i različite stolove za šišanje pasa: mehaničke (manje 80x50cm i veće 116x60cm), kao i pneumatski okrugli sto. Svi stolovi dolaze u kompletu sa ramovima i kaiševima-okovratnicima.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Okovratnik za ljubimce-gumeni“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button