Okovratnik sa dodatnim kaišem za ljubimce

1.100 RSD

Okovratnik sa dodatnim kaišem za ljubimce: napravljen od čvrstog najlona, koji je ipak nežan za kožu ljubimca. Dolazi u kompletu sa brzom kopčom za kačenje na držač za sto

Шифра производа: - Категорије: , Ознаке: , ,

Опис

Okovratnik sa dodatnim kaišem za ljubimce: napravljen od čvrstog najlona, koji je ipak nežan za kožu ljubimca. Dolazi u kompletu sa brzom kopčom za kačenje na držač za sto.

Dužine kaiševa na okovratniku su 38cm i 48cm. Svaki kaiš ima na sebi metalnu kopču koju klizeći pomerate. Na taj način podešavate dužinu kaiša spram svakog psa. I tokom rada ukoliko je potrebno da se pas okrene. Ovaj kaiš je idealan za sve one nemirne pse koji se tek privikavaju na groomer-a. Neće moći da šetaju i da se vrte dok radite makazama. Koristan je i za starije pse kojima treba dodatna potpora prilikom stajanja. Okovratnik sa dodatnim kaišem za ljubimce dolazi u dve različite boje- u rozoj ili plavoj nijansi, sa atraktivnim šapica dizajnom.

Napomena proizvođača: Postoji šansa da se vremenom izgubi boja sa kaiša u stalnom dodiru sa vodom, odnosno mokrom dlakom. Kaiš ne trebate ostavljati da se sam suši. Osušite ga fenom kako biste bili sigurni da nije ostalo vlage u njemu.

Pored ovog kaiša, u ponudi imamo i kaiš sa brzom kliznom kopčom.

U ponudi imamo i različite stolove za šišanje pasa: mehaničke (manje 80x50cm i veće 116x60cm), kao i hidraulični okrugli prečnika 70cm. Svi stolovi dolaze u kompletu sa ramovima i kaiševima-okovratnicima.

Додатне информације

Dostupne boje

,

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Okovratnik sa dodatnim kaišem za ljubimce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button