Ogrlica za telad 80x4cm

650 RSD

Ogrlica za telad 80x4cm: ogrlica namenjena za mlađu telad, kao iovnove i krupnije ovce. Dužina ogrlice je 80cm, a širina je 4cm.

Opis

Ogrlica za telad 80x4cm: ogrlica namenjena za mlađu telad, kao iovnove i krupnije ovce. Dužina ogrlice je 80cm, a širina je 4cm.

Ogrlica je napravljena od upletenih najlonskih vlakana zeleno-bele boje. Ima prošiveno kožno ojačanje koje pruža sigurniju zaštitu prilikom kopčanja. Takođe, ogrlica duže traje, jer sprečava habanje oko dela gde se najviše i rabi. Na ogrlici postoji ovalna karika koja olakšava da se višak kaiša zakači. Ima i O alka koja se isporučuje zajedno sa ogrlicom.

Svaka domaća životinja jeste ona koju je čovek odomaćio. Njen opstanak zavisi od brige čoveka za nju. Držanje životinje podrazumeva da vlasnik životinje brine o njenom smeštaju, ishrani i negi. Goveda su veoma rasprotranjena vrsta domaćih životinja. Da li ih držite po komadu, u krdima, radi tova ili radi mlečnog govedarstva treba da se potrudite i da im obezbedite uslovi u kojima mogu nesmetano da borave.

Ova ogrlica je namenjena za ovnove i telad. Praktična je zato što na sebi ima rotirajuću O alku, te se lako kači za vezove uz pomoć karabin kopče. U većini zemalja sveta preovlađuje vezani sistem držanja. Ako ste se i Vi odlučili za vezani sistem neophodno je da nabavite ogrlicu koja je prijatna za životinju. Ako će odraslo grlo biti u vezanom sistemu, onda je najbolje da ga povremeno vezujete još kao tele, kako bi se naviklo.

Brand

Ukal

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ogrlica za telad 80x4cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button