Ogrlica za telad 80x4cm

650 RSD

Ogrlica za telad 80x4cm: ogrlica namenjena za mlađu telad, kao iovnove i krupnije ovce. Dužina ogrlice je 80cm, a širina je 4cm.

Опис

Ogrlica za telad 80x4cm: ogrlica namenjena za mlađu telad, kao iovnove i krupnije ovce. Dužina ogrlice je 80cm, a širina je 4cm.

Ogrlica je napravljena od upletenih najlonskih vlakana zeleno-bele boje. Ima prošiveno kožno ojačanje koje pruža sigurniju zaštitu prilikom kopčanja. Takođe, ogrlica duže traje, jer sprečava habanje oko dela gde se najviše i rabi. Na ogrlici postoji ovalna karika koja olakšava da se višak kaiša zakači. Ima i O alka koja se isporučuje zajedno sa ogrlicom.

Svaka domaća životinja jeste ona koju je čovek odomaćio. Njen opstanak zavisi od brige čoveka za nju. Držanje životinje podrazumeva da vlasnik životinje brine o njenom smeštaju, ishrani i negi. Goveda su veoma rasprostranjena vrsta domaćih životinja. Da li ih držite po komadu, u krdima, radi tova ili radi mlečnog govedarstva treba da se potrudite i da im obezbedite uslove u kojima mogu nesmetano da borave.

Ova ogrlica je namenjena za ovnove i telad. Praktična je zato što na sebi ima rotirajuću O alku, te se lako kači za vezove uz pomoć karabin kopče. U većini zemalja sveta preovlađuje vezani sistem držanja. Ako ste se i Vi odlučili za vezani sistem neophodno je da nabavite ogrlicu koja je prijatna za životinju. Ako će odraslo grlo biti u vezanom sistemu, onda je najbolje da ga povremeno vezujete još kao tele, kako bi se naviklo. U ponudi imamo i duže ogrlice namenjene za veću junad i odrasle krave.

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ogrlica za telad 80x4cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button