Ogrlica sa dvostrukim lancem 150×4 cm

RSD 1,850.00

Standardni vez za krave: ogrlica 150 x 4 cm, plavo-bela, ojačana kožom; pocinkovani lanac debljine 6 mm

Opis

Ogrlica sa dvostrukim lancem 150×4 cm: Standardni vez za krave: ogrlica 150 x 4 cm, plavo-bela, ojačana kožom. Pocinkovani lanac je debljine 6 mm. Jedan krak lanca je dužine 70cm. Pouzdan proizvod sa odličnim odnosom cene i kvaliteta.

Svaka domaća životinja jeste ona koju je čovek odomaćio. Njen opstanak zavisi od brige čoveka za nju. Držanje životinje podrazumeva da vlasnik životinje brine o njenom smeštaju, ishrani i negi. Goveda su veoma rasprotranjena vrsta domaćih životinja. Da li ih držite po komadu, u krdima, radi tova ili radi mlečnog govedarstva treba da se potrudite i da im obezbedite uslovi u kojima mogu nesmetano da borave.

Ova ogrlica sa dvostrukim lancem je namenjena za niže vezove. Praktična je zato što na sebi ima karabin kopču vezanu za rotirajuću D alku na ogrlici. Lako možete pustiti kravu sa veza prilikom čišćenja ili puštanja na ispašu. Takođe oba kraka lanca su dužine 70cm, tako da krava ima mogućnost šetanja levo-desno, i može se lakše namestiti u pozu za ležanje. Ovo je jako bitno, zato što krave dnevno provedu i po 10 sati u ležanju.

Proizvođač Avita Poljska. Pakovanje težine 2kg.

U ponudi imamo posebno samo oglicu 150 x 4 cm i ogrlica sa dvostrukim lancem 130 x 4 cm. 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ogrlica sa dvostrukim lancem 150×4 cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button