Ogrlica plavo-bela 85cm

600 RSD

Ogrlica plavo-bela 85cm: ogrlica namenjena za ovnove i krupnije ovce, kao i mlađu telad. Dužina ogrlice je 85cm. Uz nju dolazi i D alka.

Опис

Ogrlica plavo-bela 85cm: ogrlica namenjena za ovnove i krupnije ovce, kao i mlađu telad. Dužina ogrlice je 85cm. Širina je 4cm.

Ogrlica je napravljena od upletenih najlonskih vlakana plavo-bele boje. Ima prošiveno kožno ojačanje koje pruža sigurniju zaštitu prilikom kopčanja. Takođe, ogrlica duže traje, jer sprečava habanje oko dela gde se najviše i rabi. Na ogrlici postoji ovalna karika koja olakšava da se višak kaiša zakači. Ima i D alka koja se isporučuje zajedno sa ogrlicom.

Svaka domaća životinja jeste ona koju je čovek odomaćio. Njen opstanak zavisi od brige čoveka za nju. Držanje životinje podrazumeva da vlasnik životinje brine o njenom smeštaju, ishrani i negi. Goveda su veoma rasprotranjena vrsta domaćih životinja. Da li ih držite po komadu, u krdima, radi tova ili radi mlečnog govedarstva treba da se potrudite i da im obezbedite uslovi u kojima mogu nesmetano da borave.

Ova ogrlica plavo-bela 85cm je namenjena za ovnove i telad. Praktična je zato što na sebi ima rotirajuću D alku, te se lako kači za vezove uz pomoć karabin kopče. U većini zemalja sveta preovlađuje vezani sistem držanja. Ako ste se i Vi odlučili za vezani sistem neophodno je da nabavite ogrlicu koja je prijatna za životinju. Ako će odraslo grlo biti u vezanom sistemu, onda je najbolje da ga povremeno vezujete još kao tele, kako bi se naviklo.

U ponudi imamo i ogrlice većih dužina- 100cm, 130cm i 150cm. Takođe, imamo i zeleno-bele ogrlice 85cm nemačke proizvodnje.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ogrlica plavo-bela 85cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button