Ogrlica plavo-bela 150cm

RSD 800.00

Ogrlica plavo-bela 150cm: ogrlica namenjena za vezivanje goveda. Dužina ogrlice je 150cm. Širina ogrlice je 4cm.

Opis

Ogrlica plavo-bela 150cm: ogrlica namenjena za vezivanje goveda. Dužina ogrlice je 150cm. Širina ogrlice je 4cm.

Ogrlica je napravljena od upletenih najlonskih vlakana plavo-bele boje. Ima prošiveno kožno ojačanje koje pruža sigurniju zaštitu prilikom kopčanja. Takođe, ogrlica duže traje, jer sprečava habanje oko dela gde se najviše i rabi. Na ogrlici postoji ovalna karika koja olakšava da se višak kaiša zakači. Ima i D alka koja se isporučuje zajedno sa ogrlicom.

Svaka domaća životinja jeste ona koju je čovek odomaćio. Njen opstanak zavisi od brige čoveka za nju. Držanje životinje podrazumeva da vlasnik životinje brine o njenom smeštaju, ishrani i negi. Goveda su veoma rasprotranjena vrsta domaćih životinja. Da li ih držite po komadu, u krdima, radi tova ili radi mlečnog govedarstva treba da se potrudite i da im obezbedite uslovi u kojima mogu nesmetano da borave.

Ova ogrlica plavo-bela 150cm je namenjena za bikove. Praktična je zato što na sebi ima rotirajuću D alku, te se lako kači za vezove uz pomoć karabin kopče. U većini zemalja sveta preovlađuje vezani sistem držanja. Ako ste se i Vi odlučili za vezani sistem neophodno je da nabavite ogrlicu koja je prijatna za životinju.

U ponudi imamo ovakve ogrlice i u drugim veličinama- 85cm, 100cm i 130cm. Takođe, imamo u ponudi i ogrlice 150cm sa dvostrukim kopčanjem.

Avita Poljska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ogrlica plavo-bela 150cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button