Ogrlica plavo-bela 150cm

600 RSD

Ogrlica plavo-bela 150cm: ogrlica namenjena za vezivanje goveda. Dužina ogrlice je 150cm. Širina ogrlice je 4cm.

Опис

Ogrlica plavo-bela 150cm: ogrlica namenjena za obeležavanje goveda. Dužina ogrlice je 150cm. Širina ogrlice je 4cm.

Ogrlica je napravljena od upletenih najlonskih vlakana plavo-bele boje. Ima prošiveno kožno ojačanje koje pruža sigurniju zaštitu prilikom kopčanja. Takođe, ogrlica duže traje, jer sprečava habanje oko dela gde se najviše i rabi. Na ogrlici postoji ovalna karika koja olakšava da se višak kaiša zakači.

Svaka domaća životinja jeste ona koju je čovek odomaćio. Njen opstanak zavisi od brige čoveka za nju. Držanje životinje podrazumeva da vlasnik životinje brine o njenom smeštaju, ishrani i negi. Goveda su veoma rasprotranjena vrsta domaćih životinja. Da li ih držite po komadu, u krdima, radi tova ili radi mlečnog govedarstva treba da se potrudite i da im obezbedite uslovi u kojima mogu nesmetano da borave.

Ova ogrlica plavo-bela 150cm je namenjena za bikove. Uz nju se kupuju brojevi za interno obeležavanje- lako se provlače na ogrlice. Obeležavanje i evidencija je bitan deo posla držanja stoke. Tako pratite ukupan broj životinja, kao i zdravstveno stanje svake jedinke.

Brojevi za obeležavanje se kupuju zasebno. Prodaju se na komad- žute su boje.

U ponudi imamo ogrlice i u drugim veličinama- 85cm, 100cm i 130cm. Takođe, imamo u ponudi i ogrlice 150cm sa dvostrukim kopčanjem.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ogrlica plavo-bela 150cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button