Ogrlica plavo-bela 130cm

520 RSD

Ogrlica plavo-bela 130cm: ogrlica namenjena za vezivanje goveda. Dužina ogrlice je 130cm. Širina ogrlice je 4cm.

Opis

Ogrlica plavo-bela 130cm: ogrlica namenjena za obeležavanje goveda. Dužina ogrlice je 130cm. Širina ogrlice je 4cm.

Ogrlica je napravljena od upletenih najlonskih vlakana plavo-bele boje. Ima prošiveno kožno ojačanje koje pruža sigurniju zaštitu prilikom kopčanja. Takođe, ogrlica duže traje, jer sprečava habanje oko dela gde se najviše i rabi. Na ogrlici postoji ovalna karika koja olakšava da se višak kaiša zakači.

Svaka domaća životinja jeste ona koju je čovek odomaćio. Njen opstanak zavisi od brige čoveka za nju. Držanje životinje podrazumeva da vlasnik životinje brine o njenom smeštaju, ishrani i negi. Goveda su veoma rasprotranjena vrsta domaćih životinja. Da li ih držite po komadu, u krdima, radi tova ili radi mlečnog govedarstva treba da se potrudite i da im obezbedite uslovi u kojima mogu nesmetano da borave.

Ova ogrlica plavo-bela 130cm je namenjena za krave i mlade bikove. Uz nju se kupuju brojevi za interno obeležavanje- lako se provlače na ogrlice. Obeležavanje i evidencija je bitan deo posla držanja stoke. Tako pratite ukupan broj životinja, kao i zdravstveno stanje svake jedinke.

Brojevi za obeležavanje se kupuju zasebno. Prodaju se na komad- žute su boje.

U ponudi imamo ogrlice i u drugim veličinama- 85cm, 100cm i 150cm. Takođe, imamo u ponudi i zeleno-bele ogrlice, kao i crno-zelene ogrlice koje su jače.

Avita Poljska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ogrlica plavo-bela 130cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button