Ogrlica plavo-bela 100cm

620 RSD

Ogrlica plavo-bela 100cm: ogrlica namenjena za vezivanje junadi. Dužina ogrlice je 100cm. Širina ogrlice je 4cm.

Нема на залихама

Категорије: , Ознаке: ,

Опис

Ogrlica plavo-bela 100cm: ogrlica namenjena za vezivanje junadi. Dužina ogrlice je 100cm. Širina ogrlice je 4cm.

Ogrlica je napravljena od upletenih najlonskih vlakana plavo-bele boje. Ima prošiveno kožno ojačanje koje pruža sigurniju zaštitu prilikom kopčanja. Takođe, ogrlica duže traje, jer sprečava habanje oko dela gde se najviše i rabi. Na ogrlici postoji ovalna karika koja olakšava da se višak kaiša zakači. Ima i D alka koja se isporučuje zajedno sa ogrlicom.

Svaka domaća životinja jeste ona koju je čovek odomaćio. Njen opstanak zavisi od brige čoveka za nju. Držanje životinje podrazumeva da vlasnik životinje brine o njenom smeštaju, ishrani i negi. Goveda su veoma rasprotranjena vrsta domaćih životinja. Da li ih držite po komadu, u krdima, radi tova ili radi mlečnog govedarstva treba da se potrudite i da im obezbedite uslovi u kojima mogu nesmetano da borave.

Ova ogrlica plavo-bela 100cm je namenjena za vezivanje junadi. Praktična je zato što na sebi ima rotirajuću D alku, te se lako kači za vezove uz pomoć karabin kopče. U većini zemalja sveta preovlađuje vezani sistem držanja. Ako ste se i Vi odlučili za vezani sistem neophodno je da nabavite ogrlicu koja je prijatna za životinju. Uglavnom, ako će odraslo grlo biti u vezanom sistemu, praktikuje se da ga već kao june treba privikavati i povremeno vezivati.

U ponudi imamo ovakve ogrlice i u drugim veličinama- 85cm, 130cm i 150cm. Takođe, imamo u ponudi ogrlice 100cm sa lancem.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ogrlica plavo-bela 100cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button