Nož za mašinice Moser Max45/50

4.900 RSD

Nož za mašinice Moser Max45/50: rezervni nož za mašinice Moser. Koristi se za mašinice za šišanje pasa i mačaka, kao i konja i goveda.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Nož za mašinice Moser Max45/50: rezervni nož za mašinice Moser. Napravljeni od nerđajućeg čelika, mogu se oštriti više puta kad se istupe. Koristi se za mašinice za šišanje pasa i mačaka, kao i konja i goveda.

Noževi odgovaraju i za mašinice Saphir Heiniger, Oster A5, Wahl, kao i većinu Andis mašinica.

Ukoliko želite da Vam noževi duže traju, morate se pridržavati određenih pravila u radu. Pre nego što počnete sa šišanjem, dobro očetkajte životinju i skinite po mogućstvu što više prljavštine sa dlake. Noževe redovno morate podmazivati uljem za mašine- u ponudi imamo manja pakovanja od 100ml ,srednje od 200ml i veća od 500ml. Tokom rada, višak dlake i eventualno zaostala prljavština se hvata na nož. Koristite 3 u 1 sprej- za čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Poprskajte na nož, i obrišite ga pamučnom krpicom. Na taj način ćete pokupiti nečistoće, te se nož neće tupiti više nego što mora tokom šišanja.

Kada završite sa radom, skinite glavu, dobro je očistite- uklonite sve nečistoće. Možete koristiti isti sprej. Ukoliko ostane na noževima prljavštine, tupe se noževi, a i teško ćete obaviti naredno šišanje. Kada ostavljate mašinicu, nakapajte malo ulja na noževe, i tako je ostavite. Kada se istupi, nož za Moser Max45/50 se može oštriti za ponovno korišćenje.

U ponudi imamo i mašinicu Moser Max 45, kao i mašinicu Moser Max 50.

Додатне информације

Тежина-
dužina

1/10mm, 1mm, 2mm, 3mm

Brand

Moser pet

Brend Moser renomiranog proizvodjaca Wahl. Ergonomski oblik pribora za grooming. Kvalitet i garancija.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Nož za mašinice Moser Max45/50“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button