Nož za mašine za šišanje ovaca

1.100 RSD

Nož EDGE/EXTREME/DIAMOND za mašine za šišanje ovaca: nož sa 4 vrha, odgovara za različite tipove mašina. Švajcarski kvalitet!

Категорије: , Ознаке: , , ,

Опис

Nož za mašine za šišanje ovaca: univerzalni gornji nož koji odgovara skoro svim vrstama mašina za šišanje ovaca na našem tržištu. Vrste noževa su: edge, extreme, diamond, jet. Proizvođač Heiniger.

Šišanje ovaca se u našem podneblju vrši jednom, eventualno dva puta godišnje. Idealno vreme za šišanje je kraj proleća- u maju ili junu mesecu. Za strižu treba obezbediti oštre noževe, a ako računate da je u tim mesecima najveća potražnja za njima, noževe treba nabaviti na vreme.

Pored redovnog čišćenja noževa, zatim redovnog oštrenja noževa, neophodno je redovno i podmazivanje noževa. Na taj način čuvate i produžavate oštrinu samog noža. Takođe, sam proces šišanja se odvija brže kad su noževi oštri, te se životinje brže ošiša i manje se uznemiri. Svakako preporučujemo korišćenje spreja za noževe– on podmazuje noževe prilikom rada, a lakše se i čiste noževi, skida masnoću i dlake.

U ponudi imamo manje pakovanje ulja zapremine 100 ml, kao i veća pakovanja od 500ml. Pogledajte našu ponudu mašina za šišanje ovaca- tip mašine XTRA, XPERT, Constanta 4, kao i model S12 koji se napaja na akumulator.

Nož za mašine za šišanje ovaca ima 4 zubca, koristi se u kombinaciji sa češljem sa 13 zubaca. U ponudi imamo i samo donji češalj, kao i komplet nož i češalj.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Nož za mašine za šišanje ovaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button