Акција!

Nož i češalj za mašinu za šišanje ovaca

Original price was: 4.200 RSD.Current price is: 3.900 RSD.

Nož I češalj za mašinu za šišanje ovaca: komplet gornjeg noža i donjeg češlja ovina standard. Švajcarski noževi, odgovaraju za većinu standardnih mašina.

Категорије: , Ознаке: , , , ,

Опис

Nož i češalj za mašinu za šišanje ovaca: Komplet nož i češalj (gornji nož edge/extreme/diamond + OVINA STANDARD donji nož). Standardni noževi za sve vrste vune, pogodni i za početnike u mašinskom šišanju ovaca. Odgovaraju skoro svim mašinama za šišanje ovaca na našem tržištu.

Šišanje ovaca se u našem podneblju vrši jednom, eventualno dva puta godišnje. Idealno vreme za šišanje je kraj proleća- u maju ili junu mesecu. Za strižu treba obezbediti oštre noževe, a ako računate da je u tim mesecima najveća potražnja za njima, noževe treba nabaviti na vreme.

Pored redovnog čišćenja noževa, zatim redovnog oštrenja noževa, neophodno je redovno i podmazivanje noževa. Na taj način čuvate i produžavate oštrinu samog noža. Takođe, sam proces šišanja se odvija brže kad su noževi oštri, te se životinje brže ošiša i manje se uznemiri. Svakako preporučujemo korišćenje spreja za noževe– on podmazuje noževe prilikom rada, a lakše se i čiste noževi, skida masnoću i dlake.

U ponudi imamo manje pakovanje ulja zapremine 100 ml, kao i veća pakovanja od 500ml. Pogledajte našu ponudu mašina za šišanje ovaca- tip mašine XTRA, XPERT, Constanta 4, kao i model S12 koji se napaja na akumulator.

Nož i češalj za mašinu za šišanje ovaca proizvodi Heiniger Švajcarska.

U ponudi imamo i odvojeno gornji nož i češalj ovina Heiniger.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Nož i češalj za mašinu za šišanje ovaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button