Nepovratna posuda za dezinfekciju vimena AVITA

800 RSD

Higijenska, praktična i bezbedna, posuda koja rastvor za dezinfekciju vimena izbacuje u spoljašnju čašu i ne vraća ga u plastični sud, čime se sprečava eventualno zasićenje rastvora bakterijama i onemogućava prenošenje mikroorganizama sa jedne životinje na drugu.

Нема на залихама

Категорије: , Ознаке: , , , ,

Опис

Nepovratna posuda za dezinfekciju vimena AVITA: plastična posuda koja se koristi za dezinfekciju vimena. Predviđena je za nanošenje dezificijensa na vime nakon mužde.

Pritiskom na plastični rezervoar, rastvor ispunjava šolju i tako prekriva krajeve sisa uronjene u nju. Ova posuda ima zaštitu od povratnog protoka u posudu. Time onemogućava da se dezificijens vrati u čašu nakon istiskanja. Tako da tokom svakog nanošenja stavljate 100% čisto sredstvo na vime čime se postiže najbolji efekat.

Nepovratna posuda za dezinfekciju vimena AVITA ima kapacitet plastičnog rezervoara 300 ml, a spoljašnje plave čaše oko 30 ml. Ima praktičnu plastičnu kuku sa strane za lakše odlaganje nakon korišćenja.

Preporučuje se obavezna dezinfekcija nakon muže kako bi se sprečila pojava različitih upala, kao i razvoj mikroorganizama. Nakon svake muže neophodno je vršiti dezinfekciju. U ponudi imamo sredstva za dezinfekciju na bazi joda- pakovanja od 5kg ili od 10kg, kao i na bazi mlečne kiseline- isto pakovanja od 5kg ili od 10kg.

Takođe, preporučuje se dezinfekcija i pre muže. To možete učiniti mlakom vodom i odgovarajućim dezinficijensom, a zatim obrisati vime tekstilnim ubrusom. U ponudi imamo penušava sredstva u pakovanju od 10kg ili od 20kg.Takođe, imamo i odgovarajuće posude koje se koriste za nanošenje pene. Možete koristiti i namenske jednokratne vlažne maramice.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Nepovratna posuda za dezinfekciju vimena AVITA“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button