Nepovratna posuda za dezinfekciju vimena AVITA

RSD 750.00

Higijenska, praktična i bezbedna, posuda koja rastvor za dezinfekciju vimena izbacuje u spoljašnju čašu i ne vraća ga u plastični sud, čime se sprečava eventualno zasićenje rastvora bakterijama i onemogućava prenošenje mikroorganizama sa jedne životinje na drugu.

Opis

Nepovratna posuda za dezinfekciju vimena AVITA: Ova posuda ima zaštitu od povratnog protoka u posudu. Time onemogućava da se dezificijens vrati u čašu nakon istiskanja. Tako da tokom svakog nanošenja stavljate 100% čisto sredstvo na vime čime se postiže najbolji efekat.

Kapacitet plastičnog rezervoara je 300 ml, a spoljašnje plave čaše oko 30 ml. Ima praktičnu plastičnu kuku sa strane za lakše odlaganje nakon korišćenja.

Preporučuje se obavezna dezinfekcija nakon muže kako bi se sprečila pojava različitih upala, kao i razvoj mikroorganizama. Nakon svake muže neophodno je vršiti dezinfekciju. Takođe, preporučuje se dezinfekcija i pre muže. To možete učiniti mlakom vodom i odgovarajućim dezinficijensom, a zatim obrisati vime tekstilnim ubrusom. Ili iskoristiti jednokratnu vlažnu maramicu– koristiti jednu maramicu za jednu kravu. U ponudi imamo i jod za dezinfekciju vimena

Avita Poljska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Nepovratna posuda za dezinfekciju vimena AVITA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button