Najlonski kaiš za identifikaciju parenja

1.600 RSD

Najlonski kaiš za identifikaciju parenja: kaiš je plave boje. Napravljen od jakog najlona. Postavlja se između grudnog i trbušnog dela ovna.

Опис

Najlonski kaiš za identifikaciju parenja: kaiš je plave boje. Napravljen od jakog najlona. Postavlja se između grudnog i trbušnog dela ovna.

Kaiš na sebi ima deo koji je namenjen za ubacivanje boje. Kad imate više ovnova u stadu, a u sistemu ekstenzivnog uzgoja, teže je odrediti koji ovan je oplodio koju ovcu. Korišćenjem ovog kaiša, lakše ćete ispratiti krvne linije. Svakako koristite različite boje za različite ovnove. Prilikom parenja, na leđima ovce će ostati trag boje markera. Na taj način ćete ispratiti koji ovan je oplodio koju ovcu.

Najlonski kaiš za identifikaciju parenja je jarko plave boje. Krede imamo u ponudi– prodaju se posebno. Imamo ih u plavoj, crvenoj i zelenoj boji.

Ukoliko imate drugi problem- odnosno ne želite da dođe do parenja, u ponudi imamo i kecelje za ovnove probače. Kecelja ne samo da sprečava da dođe do neželjene oplodnje, već Vam na ovaj način ovan pomogne da prepoznate kad nastupi estrus kod ovaca.

Pogledajte u našoj ponudi- imamo ultrazvuk za lakše utvrđivanje sjagnjenosti. Ukoliko niste sigurni da li je ovca sjagnjena ili ne, uz ovaj ultrazvuk ćete lakše pregledati ovce u stadu. Ultrazvuk radi po principu detektovanja plodove vode u organizmu ovce. Stoga, neophodno je pridržavati se nekih osnovnih smernica prilikom korišćenja.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Najlonski kaiš za identifikaciju parenja“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button