Mreža za životinje BEAUMONT 50m

10.300 RSD

Mreža za životinje BEAUMONT 50m: mreža za električnu ogradu. Namenjena za elektrifikovanje. Ukupna dužina mreže je 50m, a visina 90cm.

Категорија: Ознаке: ,

Опис

Mreža za životinje BEAUMONT 50m: mreža za električnu ogradu. Namenjena za elektrifikovanje. Ukupna dužina mreže je 50m, a visina 90cm.

Ovo je profesionalna mreža koja se koristi za čuvanje jagnjadi, ovaca i koza. Dužina mreže je 50m, u svom sastavu ima 14 belih stubova napravljenih od tvrde plastike sa šiljkom na kraju. Vertikalni redovi imaju ojačanu vezu sa horizontalnim redovima uz pomoć kvačica napravljenih od polietilena, te ograda stoji uspravno i zategnuto uvek.

Mreža se sastoji od 8 horizontalnih žica koje provode struju. Provodnici su urađeni u kombinaciji bakra i nerđajućeg čelika, upleteni sa žutim najlonom kako bi mreža imala jači otpor na kidanje. Vertikalne žice su plastične, ne provode struju. Imaju funkciju da drže žicu uspravnom, i stvaraju kocke različitih dimenzija. Tako možete biti sigurni da ne mogu proći mladunčad ispod žica. Provodljivost žice je 0,29 Ω/m, te je lako povezivati više mreža na jedan aparat. Na taj način možete pokriti velike površine, i omogućiti životinjama već prostor za ispašu.

Stubovi na vrhovima imaju postavljena plastična ojačanja. Na njima su usečeni prorezi za žicu, te lako možete nastaviti drugu mrežu na postojeću. Stub sledeće mreže postavite uz stub postojeće, a žice povežite metalnim konduktorima- spojnicama za žicu. Time ćete lako ubaciti i novu mrežu u postojeću električnu ogradu.

Mreža za životinje BEAUMONT 50m dolazi u transportnoj kutiji sa oznakom upozorenja za električnu ogradu (jarko žuta oznaka), sa dodatnim kanapom za povezivanje svih stubova pri dnu i dva plastična šiljka kojima fiksirate isti kanap pri zemlji. Ovo je bitno jer se i vertiklane žice povezuju za njega, pa je to osiguranje više da će mreža stajati zategnuto. Proizvodi Agrar Horizont.

U ponudi imamo razne električne žice, trake, plastične stubove– ukoliko želite da pravite sami ogradu. Takođe, imamo i električne pastire- pogledajte model X2500 koji podržava do 6 povezanih mreža.

Додатне информације

Тежина6,5 кг

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Mreža za životinje BEAUMONT 50m“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button