Mlekal A-plus za pranje muznih sistema i opreme 25kg

4.400 RSD

Mlekal A-plus za pranje muznih sistema i opreme 25kg: Tečno sredstvo za kiselo pranje i dezinfekciju opreme za mužu, cisterni za mleko, laktofriza, kao i druga CIP pranja i prehrambenoj industriji.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Opis

Mlekal A-plus za pranje muznih sistema i opreme 25kg: Tečno sredstvo za kiselo pranje i dezinfekciju opreme za mužu, cisterni za mleko, laktofriza, kao i druga CIP pranja i prehrambenoj industriji. Sredstvo je bistra, bezbojna tečnost. Veoma efikasno uklanja sve vrste kamenca i drugih neorganskih ostataka, a istovremeno dezinfikuje. Dokazano deluje na mikroorganizme, kao što su: salmonela, stafilokoka i kandida.

Načini upotrebe:

Automatizovani muzni sistemi i laktofrizi: Rastvor se može praviti ručno, odmeri se 0,4-1 litra na zapreminu bazena od 100 litara u originalni graduisani bokal koji se nalazi ugrađen u muzni sistem i vraćanjem istog na predviđeno mesto muznog sistema. Može se koristiti i automatski- uranjanjem cevčice za automatsko povlačenje sredstva u kanister sa sredstvom pri čemu digitalno podešen uređaj automatski pravi rastvor potrebne koncentracije. Preporučena temperatura za pranje je 50-70 stepeni Celzijusovih. Prati oko 20 minuta. Zatim, sistem oprati čistom vodom do neutralne pH vrednosti. Opremu je moguće odmah zatim koristiti.

Prenosne muzilice: Na 10 litara vruće vode (isto 50-70 stepeni) dodati potrebnu količinu sredstva (40-100ml) i uključiti cirkulaciju. Nakon 20 minuta isprazniti muzilicu i temeljno je isprati čistom vodom. Nakon toga, spremna je odmah za upotrebu.

Cisterne za mleko i ostala CIP pranja: automatsko doziranje sredstva, koristiti 20 minuta na temperaturi od 50-70 stepeni Celzijusovih. Detaljno isprati čistom vodom do neutralne pH vrednosti.

Radi boljih rezultata, preporučuje se da se koristi naizmenično sa mlekal N-plus sredstvom za alkalno pranje. Pošto se muzni sistemi, muzilice, laktofrizi i cisterne za mleko peru nakon svake upotrebe, znači da mlekal A-plus treba koristiti jednom  dnevno na farmama sa dve dnevne muže. CIP sistemi se peru jednom dnevno.

Upozorenje: Ukoliko dođe do kontakta sa kožom- detaljno ispirati pod mlazom tekuće hladne vode najmanje 15 minuta. Neutralizaciju po koži vršiti 3% rastvorom natrijum-bikarbonata (sode bikarbone). Ukoliko dospe u oči: Ispirati tekućom vodom ili fiziološkim rastvorom 20-30 minuta. Hitno se obratiti lekaru.

Pakovanje: balon 25kg. Proizvodi Impuls Hemija.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mlekal A-plus za pranje muznih sistema i opreme 25kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button