Merna traka za goveda i svinje

990 RSD

Merna traka za goveda i svinje: merna traka za lakše merenje težine goveda i svinja. Ukupne dužine 2,5m.

Опис

Merna traka za goveda i svinje: merna traka za lakše merenje težine goveda i svinja. Ukupne dužine 2,5m.

Na jednoj strani je dužina u cm. Sa druge strane je prikaz težine u zavisnosti od obima. Prvo je prikazana tabela za svinje. Zatim je prikazana za goveda. Što se njih tiče- prvo ide prikaz za standardna grla koja su uzgajana normalnim tempom rasta. Bez obzira da li su držani na ispaši ili u štali. Posle nje, ide prikaz za grla koja su brzo rastuća i tovljena. Kod njih je nešto drugačija skala.

Merna traka za goveda i svinje je ukupno dužine 2,5m. Pritiskom na sredinu na belo dugme, traka se automatski povlači unutra. Obratite pažnju da bude ispravljena prilikom uvlačenja. Takođe, opruga je poprilično jaka- pazite da Vas ne udari po prstima. Uz traku dolazi uputstvo sa slikovitim prilazom na kom delu tela se postavlja traka (iza prednjih nogu oko prsa).

Ukoliko su pre merenja životinje doživele veći stres- dugo putovanje prevoznim sredstvom ili dugotrajno pešačenje, preporuka proizvođača je da se odbije 5% od dobijene vrednosti težine. Za svinje prikazuje težinu do 200kg. Kod goveda- za standardna grla do 1000kg, za brzo tovljena do 1080kg težine. Nije dozvoljeno za navođenje kilaže u komercijalne svrhe.

Proizvodnja Kamer za Ukal Francuska

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Merna traka za goveda i svinje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button