Mekana četka za konje

1.350 RSD

Mekana četka za konje: četka za timarenje. Mekana četka namenjena za sve delove tela konja. Proizvodi Wahl

Опис

Mekana četka za konje: Ova četka ima mekane čekinje koje su dovoljno blage da ne smetaju komforu konja dok se timari, ali efektivno odstranjuju masnoću i prljavštinu, kao i višak dlake.

Način upotrebe: Četkom treba pritiskati i praviti kružne pokrete. Četkati od vrata prema repu, u smeru rasta dlake. Neki konji ne vole kad se lagano četkaju, tako da slobodno koristite neku srednju jačinu pritiska prilikom četkanja. Nakon par poteza četku dobro istresti od dlaka. Najlakše se čisti ako prođete češagijom kroz nju. Mekana četka za konje se može koristiti na glavi i na unutrašnjoj strani nogu.

Mekana četka za konje se koristi nakon četkanja tvrdom četkom koja skida najveći deo blata i prljavštine. Naravno, ako nakon mekane četke vidite da je ostalo dosta dlaka koje nisu skinute, koristite neku od češagija.

Konji koji su slobodni na ispaši od proleća do kasne jeseni ne zahtevaju konstantnu negu dlake. Zahtevaju pažnju naravno, ali u prirodu mogu nešto i sami za sebe da urade. Valjanjem po travi će skinuti višak znoja. Češanjem o živu ogradu će skinuti višak dlake. Ali, grla koja su u štali zahtevaju stalno timarenje.

U proseku pola sata dnevno odvojeno za negu konja je dovoljno, ali čak i 45 minuta dnevno je cifra koja se spominje da je neophodna kako bi se odradio posao kako treba. Za negu dlake konja Vam je neophodno:tvrda četka, meka četka, metalna češagija, plastična četka, češalj za rep i grivu, pamučna krpa i sunđer.

Proizvodi Wahl.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Mekana četka za konje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button