Mekana četka za glavu konja

1.100 RSD

Mekana četka za glavu konja: četka za timarenje. Namenjena za glavu konja i goveda. Proizvodi Wahl.

Opis

Mekana četka za glavu konja: Ova četka ima mekane čekinje koje su dovoljno blage da ne smetaju komforu konja dok se timari. Efektivno odstranjuje masnoću i prljavštinu, kao i višak dlaka. Ova četka je kraća od standardne mekane četke, te je zgodnija za čišćenje glave konja.

Četkom pažljivo povlačiti u smeru rasta dlake. Pošto je mekana, ova četka se može koristiti na celom telu konja, iako je zbog veličine preporučena kao mekana četka za glavu konja. Nakon par poteza četku dobro istresti od dlaka. Najlakše se čisti ako prođete češagijom kroz nju.

Mekana četka se preporučuje da se koristi nakon tvrde četke koja lakše skida prljavštinu i blato. Posle mekane četke preporučuje se preći blago vlažnom pamučnom krpom kako bi se pokupile zaostale dlake. Ako primetite da je ostalo mnogo dlaka koje se nisu skinule, nakon meke četke možete koristiti neku od češagija.

Konji koji su slobodni na ispaši od proleća do kasne jeseni ne zahtevaju konstantnu negu dlake. Zahtevaju pažnju naravno, ali u prirodu mogu nešto i sami za sebe da urade. Valjanjem po travi će skinuti višak znoja. Češanjem o živu ogradu će skinuti višak dlake. Ali, grla koja su u štali zahtevaju stalno timarenje.

U proseku pola sata dnevno odvojeno za negu konja je dovoljno, ali čak i 45 minuta dnevno je cifra koja se spominje da je neophodna kako bi se odradio posao kako treba. Za negu dlake konja Vam je neophodno:tvrda četka, meka četka, metalna češagija, plastična četka, češalj za rep i grivu, pamučna krpa i sunđer.

Proizvodi Wahl.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mekana četka za glavu konja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button