Mašina za šišanje ovaca na akumulator

46.000 RSD

Mašina za šišanje ovaca na akumulator: proverena mašina za šišanje ovaca. Model S12 proizvođača Heiniger. Idealno rešenje ako šišate ovce na ispaši gde nemate pristup električnoj mreži.

Opis

Mašina za šišanje ovaca na akumulator: proverena i pouzdana mašina za šišanje ovaca. Idealno rešenje ako šišate ovce na ispaši gde nemate pristup električnoj mreži.

Karakteristike mašine: snaga motora 160W, brzina do 2250 obrtaja u minuti, težina 1230g. Dimenzije mašinice su: 80 x 95 x 310mm. Emisija buke: 84dB. Mašina za šišanje ovaca na akumulator se isporučuje u koferu za lakše nošenje, setom kablova za kačenje na akumulator, jednim parem noževa, odvijačem, uljem za podmazivanje i četkom. Ova mašinica kao izvor napajanja koristi akumulatore sa naponom od 12V.  Preporuka proizvođača je da se koriste akumulatori od 50Ah, kao i preporučeni dnevni rad mašine je 5h.

Pažnja: Isključivo koristiti akumulatore jačine 12V. Strogo je zabranjeno koristiti druge voltaže. Prilikom kačenja obratite pažnju- crvenu štipaljku kačite na pozitivni terminal, a crnu štipaljku na negativni terminal. Pogrešno kačenje može trajno oštetiti mašinu. Proverite da su štipaljke dobro pričvršćene i da ne mogu skliznuti. Mašina obavezno mora biti isključena prilikom kačenja na akumulator, kao i prilikom skidanja sa akumulatora!!! Ukoliko morate otići od mašine, nikad je ne ostavljajte priključenu na akumulator bez nadzora!

U ponudi imamo gornji i donji nož Heiniger za ovu mašinicu kao i Heiniger ulje za podmazivanje. Pored ove mašinice, u ponudi imamo i električne modele- model Heiniger XTRA, model Heiniger XPERT sa dve brzine, kao i Nemačku mašinicu Constanta 4 (proizvođač Kerbl). Takođe, imamo i držač za ovce i ovnove, ako Vam je lakše da vežete ovcu pa je tako šišate.

Preporuka prilikom šišanja: Prilikom šišanja ovca treba da je u ležećem položaju. Šišanje počinje od trbuha, unutrašnje strane nogu i vrata. Kada se ošiša jedna strana  prebacite vunu, i okrenite ovcu na ošišanu stranu. Kada ošišate i drugu stranu, na kraju se skida vuna sa glave i repa. Voditi računa da se ne povredi ovca.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mašina za šišanje ovaca na akumulator“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button