Mašina za šišanje ovaca Constanta4

46.500 RSD

Mašina za šišanje ovaca Constanta4: proverena i pouzdana mašina za šišanje ovaca. Visok kvalitet izrade, proizvedena u Nemačkoj.

Нема на залихама

Опис

Mašina za šišanje ovaca Constanta4: proverena i pouzdana mašina za šišanje ovaca. Visok kvalitet izrade, proizvedena u Nemačkoj.

Unapređena tehnologija motora daje ogromnu vučnu snagu, te čak i ako je vuna zaprljana i ućebana, mašina lako prolazi i ne ,,žvaće“ vunu. Namenjena za sve vrste ovaca- bez obzira na kvalitet i gustinu vune, mašina za šišanje ovaca Constanta4 će Vam pomoći da sa lakoćom ošišate stado.

Na ovom modelu je unapređen i ventilacioni sistem sa novim fenom u odnosu na prošli model. Tako da možete raditi i više sati sa njom, uz naravno neke minimalne pauze. Ima ergonomski oblikovanu ručku, te sa lakoćom i manje umora je možete držati i upravljati sa njom.

Noževi za mašinu su takođe visokog kvaliteta izrade. Za ovu mašinu odgovaraju i rezervni Heiniger noževi pošto imaju isti ulaz. Svakako preporučujemo korišćenje spreja za noževe– on podmazuje noževe prilikom rada, a lakše se i čiste noževi, skida masnoću i dlake.

Mašina za šišanje ovaca Constanta4 ima snagu od 400W. Postiže u proseku 2400 obrtaja po minutu. Emisija buke je do 87dB. Dužina strujnog kabla je 3m.  Težina mašinice je oko 1470g.  Isporučuje se u plastičnom koferu sa manjom bocom ulja, odvijačem i jednim setom noževa na sebi.

Preporuka za šišanje: Prilikom šišanja, ovca treba da je u ležećem položaju. Šišanje počinje od trbuha, unutrašnje strane nogu i vrata. Kada se ošiša jedna strana, prebacite vunu i okrenite ovcu na ošišanu stranu. Kada ošišate drugu stranu, na kraju skidate vunu sa glave i repa. Vodite računa da se ne povredi ovca. Prilikom šišanja ne smete se derati na ovcu, niti je vući i tući.

U ponudi imamo i Heiniger mašine za šišanje ovaca: model XTRA, model XPERT sa dve brzine, kao i model S12 (rad na akumulatoru).

 

Brand

Kerbl

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Mašina za šišanje ovaca Constanta4“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button