Makaze za šišanje pasa efilir 19.5cm

13.000 RSD

Makaze za šišanje pasa efilir 19.5cm: Nova serija japanskih makaza Yento Prime je napravljena da ponudi osnovni nivo profesionalnog visokokvalitetnog alata, po pristupačnoj ceni.

Nema na zalihama

Opis

Makaze za šišanje pasa efilir 19.5cm: Nova serija japanskih makaza Yento Prime je napravljena da ponudi osnovni nivo profesionalnog visokokvalitetnog alata, po pristupačnoj ceni. Napravljene od japanskog čelika 440C. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje ukrašen sa crvenim ukrasnim cirkonom, kao i udobne ručke sa zaštitnim prstenovima. Isporučuju se u delux futroli sa rajfešlusom. Pakovanje težine 0.3kg.

Makaze za šišanje pasa efilir 19,5cm imaju 23 zuba. Popularniji im je naziv čanker. U ponudi pored njih imamo i druge vrste makaza dužine 7 inča- zakrivljene.ili ravne makaze. U ponudi postoje efilirke 15cm dužine. A i makaze koje su duže- 8 inča (odnosno 20cm)- imamo i ravne, kao i zakrivljene makaze iz iste yento prime linije.

U ponudi imamo i makaze u kompletu- aesculap makaze dužine 7 inča (ravne + zakrivljene + efilir).  Takođe, uz njih možete pogledati i mašinice za šišanje pasa- u asortimanu držimo Heiniger mašinice za šišanje. Postoji model na struju Saphir Cord, kao i mašinice na bateriju Saphir Style.

Uz makaze možete pogledati i češljeve koje je lako koristiti uz njih dok šišate- kao npr pro combi 19cm, ili duži češalj od 25cm.

Pored opreme za šišanje pasa, u ponudi imamo i: različite tipove četki za svakodnevno održavanje. Pogledajte našu najrodavaniju sliker četku- doggy man belu, ili recimo yento pin četku). Zatim šampone za održavanje bele/crne dlake,šampone sa prijatnim mirisom koji eliminiše jak prirodni miris Vašeg ljubimca, kao i mnogo drugo.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Makaze za šišanje pasa efilir 19.5cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button