Makaze za šišanje ljubimaca Sirius zakrivljene ZA LEVORUKE

10.500 RSD

Опис

Makaze za šišanje ljubimaca Sirius zakrivljene ZA LEVORUKE: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike.

Napravljene od japanskog čelika 440C. Ovaj čelik je poznat kao izuzetno otporan na kidanje (jačina oko 58 na Rokvelovoj skali). Takođe, ima dobru otpornost i na koroziju. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje, kao i udobne ručke sa zaštitnim prstenovima.

Ove makaze su mat crne boje (mestimično prskane plavom i rozom bojom). Sa belim ukrasnim kamenom (šrafom) pružiće Vam eleganciju dok radite uz izuzetnu oštrinu i preciznost. Napravljene su isključivo od japanskog čelika, sa specijalnim premazom sečiva koje omogućava duže vreme između oštrenja. Dolaze u crnoj kožnoj futroli za lakše odlaganje. Najviše se koriste za oblikovanje dlake na glavi.

Makaze za šišanje ljubimaca Sirius zakrivljene za levoruke dolaze u dužini od 7.5 inča. U ponudi, pored njih imamo iz iste serije makaza za levoruke: makaze ravne, makaze čanker sa 26 zubaca i makaze efilir sa 46 zubaca.

Na kraju rada, potrebno je da makaze detaljno operete i osušite, kako biste sprečili pojavu rđe i skinuli višak prljavštine sa njih. Obavezno sipajte koju kap ulja i ostavite ih podmazane- pogotovo deo kod šrafa.

Pogledajte u našoj ponudi i sprej za rašćebavanje dlake, koji će Vam pomoći da dlaku lepo očetkate pre šišanja, kao i češalj od 25cm koji Vam treba prilikom šišanja.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Makaze za šišanje ljubimaca Sirius zakrivljene ZA LEVORUKE“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button