Makaze za šišanje ljubimaca ravne Midas

15.000 RSD

Makaze za šišanje ljubimaca ravne Midas: Ova serija makaza je napravljena da ponudi viši nivo profesionalnog visokokvalitetnog alata. Namenjene za one koji već imaju obuku i iskustvo u šišanju.

Опис

Makaze za šišanje ljubimaca ravne Midas: Ova serija makaza je napravljena da ponudi viši nivo profesionalnog visokokvalitetnog alata. Namenjene za one koji već imaju obuku i iskustvo u šišanju.

Napravljene od japanskog čelika 440C. Ovaj čelik je poznat kao izuzetno otporan na kidanje (jačina oko 58 na Rokvelovoj skali). Takođe, ima dobru otpornost i na koroziju. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje, kao i udobne ručke sa zaštitnim prstenovima. Isporučuje se u kožnoj futroli sa rajfešlusom i krpicom za lakše održavanje.

Ime su dobile inspirisane grčkom mitologijom i kraljem Midom koji je sve što dotakne pretvarao u zlato. Ove makaze imaju prelepu ,,rose gold“ boju i sa belim ukrasnim kamenom (šrafom) pružiće Vam eleganciju dok radite uz izuzetnu oštrinu i preciznost.

Makaze za šišanje ljubimaca Midas ravne su dužine 7 inča- 17.8cm. U ponudi, pored njih imamo iz iste serije: makaze zakrivljene, makaze efilir sa 46 zubaca i makaze čanker.

Takođe, uz njih možete pogledati i mašinice za šišanje pasa- u asortimanu držimo Heiniger mašinice za šišanje. Postoji model na struju Saphir Cord, kao i mašinice na bateriju Saphir Style.

Uz makaze možete pogledati i češljeve koje je lako koristiti uz njih dok šišate- kao npr greyhond 19cm, ili duži češalj od 25cm.

Pored opreme za šišanje pasa, u ponudi imamo i različite tipove četki za svakodnevno održavanje. Pogledajte moser sliker četke- malu, srednju ili veliku,  ili recimo pin četku ultra pro-oblong. Zatim šampone za održavanje bele dlake, šampone namenjene za ljubimce sa osetljivom kožom i štencima, kao i mnogo drugo.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Makaze za šišanje ljubimaca ravne Midas“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button