Makaze za šišanje ljubimaca efilir Sirius

11.500 RSD

Makaze za šišanje ljubimaca efilir Sirius: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike.

Опис

Makaze za šišanje ljubimaca efilir Sirius: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike.

Napravljene od japanskog čelika 440C. Ovaj čelik je poznat kao izuzetno otporan na kidanje (jačina oko 58 na Rokvelovoj skali). Takođe, ima dobru otpornost i na koroziju. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje, kao i udobne ručke sa zaštitnim prstenovima.

Ove makaze su mat crne boje (mestimično prskane plavom i rozom bojom). Sa belim ukrasnim kamenom (šrafom) pružiće Vam eleganciju dok radite uz izuzetnu oštrinu i preciznost. Napravljene su isključivo od japanskog čelika, sa specijalnim premazom sečiva koje omogućava duže vreme između oštrenja. Dolaze u crnoj kožnoj futroli za lakše odlaganje. Efilir makaze se najviše koriste za tanjenje dlake. Preporučuju se kod ljubimaca sa gustim krznom kako bi se isto razredilo. Kao i kod ljubimaca sa jakom poddlakom kako bi se ista lakše izvukla.

Makaze za šišanje ljubimaca efilir Sirius dolaze u dužini od 6,5 inča sa 46 zubaca. U ponudi, pored njih imamo iz iste serije: makaze zakrivljene, makaze ravne i makaze čanker sa 26 zubaca. Inače, od istog proizvođača imamo i makaze iz serije Midas- pogledajte ovde.

Na kraju rada, potrebno je da makaze detaljno operete i osušite, kako biste sprečili pojavu rđe i skinuli višak prljavštine sa njih. Obavezno sipajte koju kap ulja i ostavite ih podmazane.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Makaze za šišanje ljubimaca efilir Sirius“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button