Makaze Yento Fanatic zakrivljene 7 inča

11.450 RSD

Makaze Yento Fanatic zakrivljene 7 inča: Ova serija japanskih makaza Yento Fanatic je napravljena da ponudi osnovni nivo profesionalnog visokokvalitetnog alata, po pristupačnoj ceni.

Opis

Makaze Yento Fanatic zakrivljene 7 inča: Ova serija japanskih makaza Yento Fanatic je napravljena da ponudi osnovni nivo profesionalnog visokokvalitetnog alata, po pristupačnoj ceni.

Napravljene od japanskog čelika 440C. Ovaj čelik je poznat kao izuzetno otporan na kidanje (jačina oko 58 na Rokvelovoj skali). Takođe, ima dobru otpornost i na koroziju. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje, kao i udobne ručke sa zaštitnim prstenovima. Isporučuje se u kožnoj futroli sa rajfešlusom i krpicom za lakše održavanje. Pakovanje težine 0.3kg.

Makaze Yento Fanatic zakrivljene 7 inča su dužine 17.8cm. U ponudi, pored njih imamo iz iste serije i makaze ravne 7 inča dužine. Iz serije Yento Prime, imamo u ponudi ravne, zakrivljene, efilir i čanker sa 23 zuba.

U ponudi imamo i makaze u kompletu- aesculap makaze dužine 7 inča (ravne + zakrivljene + efilir).  Takođe, uz njih možete pogledati i mašinice za šišanje pasa- u asortimanu držimo Heiniger mašinice za šišanje. Postoji model na struju Saphir Cord, kao i mašinice na bateriju Saphir Style.

Uz makaze možete pogledati i češljeve koje je lako koristiti uz njih dok šišate- kao npr aluminijumski češalj 19cm, ili duži češalj od 25cm.

Pored opreme za šišanje pasa, u ponudi imamo i: različite tipove četki za svakodnevno održavanje. Pogledajte našu najrodavaniju sliker četku- doggy man belu. Zatim šampone za održavanje bele/crne dlake,šampone sa prijatnim mirisom koji eliminiše jak prirodni miris Vašeg ljubimca, kao i mnogo drugo.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Makaze Yento Fanatic zakrivljene 7 inča“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button