Kutija za odlaganje noževa Groom Professional

2.200 RSD

Kutija za odlaganje noževa Groom Professional: kutija napravljena od tvrde i izdržljive plastike, sa poklopcem. Lako i brzo odlaganje noževa- ima mesta za ukupno 8 noževa.

Категорија: Ознаке: ,

Опис

Kutija za odlaganje noževa Groom Professional: kutija napravljena od tvrde i izdržljive plastike, sa poklopcem. Lako i brzo odlaganje noževa- ima mesta za ukupno 8 noževa.

Jedna od najvećih muka u poslu pet grooming-a je i pravilno održavanje i odlaganje opreme. Treba da napravite raspored da Vam sve bude na dohvat ruke, a da Vam ljubimci ne mogu doći do opreme i oštetiti je. Takođe, da je sve pravilno odloženo kako bi duže trajalo. U toku šišanja, nekada menjate i po dva, tri noža, pa je poželjno da čekaju spremni i nauljeni.

Ova kutija za odlaganje noževa Groom Professional je praktična za skladištenje kraćih i dužih sečiva. Svako od 8 mesta ima i sunđer koji ima duplu funkciju. Zaštitiće noževe od udara i grebanja o ivicu. Ali i duže će ih držati nauljenim, odnosno podmazanim i tako će sprečiti pojavu rđe na noževima. Dimenzije kutije su oko 12,5 x 14,5 x 8,5cm. Izuzetno je praktična za uposlene salone, kao i za putovanja i nošenje na izložbe. Ukoliko često koristite kraće nastavke- češljeve od 3mm ili 6mm, i oni se mogu smestiti u kutiju.

Možete pogledati i našu ponudu noževa Heiniger, ili noževe Pro X. Takođe, imamo i ulja za podmazivanje u pakovanju od 100ml, od 200ml ili od 500ml, kao i sprejeve za hlađenje i čišćenje noževa.

 

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kutija za odlaganje noževa Groom Professional“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button