Kućište za infra crvenu sijalicu sa prekidačem

2.400 RSD

Lampa napravljena od metala. Namenjena za zagrevanje prasilišta i kokošinjaca.

Opis

Kućište za infra crvenu sijalicu sa prekidačem: Lampa napravljena od metala. Namenjena za zagrevanje prasilišta i kokošinjaca. Instalira se na plafon. Podržava jačine od 100- 250W. Narandžaste, žute boje je. Težine oko 740g. Visina lampe je 25cm, prečnik 30cm. Ima prekidač na sebi i kabl dužine 1,7m

Odgoj prasadi se deli u nekoliko perioda, u zavisnosti od starosti prasadi. Prvih par dana nakon prašenja su najkritičniji period u odgoju prasadi. Razlozi za uginuće u ovom periodu su različiti: prignječenja, mala masa po porodu, slabo sisanje, kao i hladnoća. Prasad do sedam dana starosti nemaju regulisan sistem za termoregulaciju. Tako da njihova telesna temperatura zavisi od temperature prostora u kom borave. Bez grejanja u hladnom i zimskom periodu, prasad teško može da preživi.

Ove lampe su širokog prečnika, pa ih lakše možete rasporediti u prasilištu. Treba obezbediti da temperatura u prasilištu bude oko 32 stepena Celzijusovih. Grejanje treba održavati tokom celog dana, 24 sata.

Kućište za infra crvenu sijalicu sa prekidačem omogućava dva nivoa jačine svetla. U jesenjim hladnim danima dovoljno je da sa slabijim nivoom postignete potrebnu temperaturu.

U ponudi imamo i infra crvene sijalice jačine 250W, kao i grejne ploče dimenzija 100x55cm. Grejne ploče imaju prekidač za dve jačine grejanja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kućište za infra crvenu sijalicu sa prekidačem“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button