Kućište za infra crvenu sijalicu

2.100 RSD 2.300 RSD

Kućište za infra crvenu sijalicu: ima aluminijumsko kućište. Najširi deo lampe je 21cm širine. Dolazi u dve varijante- sa elektro kablom od 2,5m ili 5m dužine.

Шифра производа: - Категорије: , Ознаке: , ,

Опис

Kućište za infra crvenu sijalicu: ima aluminijumsko kućište. Najširi deo lampe je 21cm širine. Dolazi u dve varijante- sa elektro kablom od 2,5m ili 5m dužine.

Uz buru se dobija i lanac za kačenje- trpi maksimalno opterećenje do 20kg. Dužina lanca je oko 2m. Ima keramičko grlo, standard E27. Na sebi nema nikakav prekidač- pali se direktno uključivanjem u utičnicu. Postavlja se na visinu od minimum 60cm. Razmak između dve lampe se takođe preporučuje da bude minimum 60cm, kako bi se sprečilo pregrevanje površine ispod lampe.

Odgoj prasadi se deli u nekoliko perioda, u zavisnosti od starosti prasadi. Prvih par dana nakon prašenja su najkritičniji period u odgoju prasadi. Razlozi za uginuće u ovom periodu su različiti: prignječenja, mala masa po porodu, slabo sisanje, kao i hladnoća. Prasad do sedam dana starosti nemaju regulisan sistem za termoregulaciju. Tako da njihova telesna temperatura zavisi od temperature prostora u kom borave. Bez grejanja u hladnom i zimskom periodu, prasad teško može da preživi. Treba obezbediti da temperatura u prasilištu bude oko 32 stepena Celzijusovih.

Ovo kućište za infra crvenu sijalicu se preporučeno koristi za sijalice jačine od 100W do 250W. U ponudi imamo i lampe koje su šireg prečnika 30cm. Te lampe mogu koristii sijalice do jačine 250W po potrebi, ali prednost je što imaju prekidač na sebi za podešavanje jačine sijalice.

Lampe se preporučuju za korišćenje u svinjcima, kokošinjcima, kao i za dodatno zagrevanje štenadi. Takođe, pored njih mogu se koristiti i grejne ploče, koje pružaju dodatno toplotu od dole.

Додатне информације

dužina

2,5m, 5m

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kućište za infra crvenu sijalicu“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button