Komplet nož i češalj premium za mašine za šišanje ovaca

4.500 RSD

Komplet nož i češalj premium za mašine za šišanje ovaca: Komplet nož i češalj (gornji nož edge/extreme/diamond + OVINA PREMIUM donji češalj). Ovaj model donjeg češlja dolazi fabrički prilikom kupovine mašine za šišanje ovaca.

Опис

Komplet nož i češalj premium za mašine za šišanje ovaca: Komplet nož i češalj (gornji nož edge/extreme/diamond + OVINA PREMIUM donji češalj). Standardni noževi za sve vrste runa, pogodni i za početnike u mašinskom šišanju ovaca. Ovaj model donjeg češlja inače dolazi fabrički prilikom kupovine mašine za šišanje ovaca.

Šišanje ovaca se u našem podneblju vrši jednom, eventualno dva puta godišnje. Preporučuje se da se šišanje obavi krajem proleća- tokom maja i juna. Pošto je tada potražnja za noževima najveća, preporučujemo da nabavite neophodnu opremu ranije.

Da bi Vam noževi duže trajali, neophodno je da ih redovno čistite tokom, a naročito na kraju šišanja. Nečistoća sa vune, kao i dlake, usporavaju rad. Mi Vam nudimo sprej koji lakše uklanja nečistoću sa noževa već nakon jednog prskanja. Takođe, ovaj sprej ujedno i hladi noževe, osim što ih čisti.

Jako je bitno da mašinu ostavljate urednu i čistu, i obavezno sa podmazanim noževima. U ponudi imamo i heiniger ulje za podmazivanje. 

Preporuka za šišanje: Prilikom šišanja, ovca treba da je u ležećem položaju. Šišanje počinje od trbuha, unutrašnje strane nogu i vrata. Kada se ošiša jedna strana, prebacite vunu i okrenite ovcu na ošišanu stranu. Kada ošišate drugu stranu, na kraju skidate vunu sa glave i repa. Vodite računa da se ne povredi ovca. Prilikom šišanja ne smete se derati na ovcu, niti je vući i tući.

Proizvođač Heiniger.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Komplet nož i češalj premium za mašine za šišanje ovaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button