Akcija!

Komplet nož i češalj premium za mašine za šišanje ovaca

4.300 RSD

Komplet nož i češalj premium za mašine za šišanje ovaca: Komplet nož i češalj (gornji nož edge/extreme/diamond + OVINA PREMIUM donji češalj). Ovaj model donjeg češlja dolazi fabrički prilikom kupovine mašine za šišanje ovaca.

Opis

Komplet nož i češalj premium za mašine za šišanje ovaca: Komplet nož i češalj (gornji nož edge/extreme/diamond + OVINA PREMIUM donji češalj). Standardni noževi za sve vrste runa, pogodni i za početnike u mašinskom šišanju ovaca. Ovaj model donjeg češlja inače dolazi fabrički prilikom kupovine mašine za šišanje ovaca.

Šišanje ovaca se u našem podneblju vrši jednom, eventualno dva puta godišnje. Preporučuje se da se šišanje obavi krajem proleća- tokom maja i juna. Pošto je tada potražnja za noževima najveća, preporučujemo da nabavite neophodnu opremu ranije.

Da bi Vam noževi duže trajali, neophodno je da ih redovno čistite tokom, a naročito na kraju šišanja. Nečistoća sa vune, kao i dlake, usporavaju rad. Mi Vam nudimo sprej koji lakše uklanja nečistoću sa noževa već nakon jednog prskanja. Takođe, u ponudi imamo i sprej koji ujedno i hladi noževe, osim što ih čisti.

Jako je bitno da mašinu ostavljate urednu i čistu, i obavezno sa podmazanim noževima. U ponudi imamo i heiniger ulje za podmazivanje. 

Proizvođač Heiniger.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Komplet nož i češalj premium za mašine za šišanje ovaca“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button