Kombo četka za konje

1.350 RSD

Kombo četka za konje: četka koja predstavlja najbolje od obe četke za timarenje- gruba i mekana četka u jednom! Proizvodi Wahl.

Опис

Kombo četka za konje: Ova četka predstavlja najbolje od obe četke za timarenje konja. Sa jedne strane, mekane čekinje osiguravaju udobnost konju dok se timari i lagano skida višak prljavštine i dlaka. Druga strana pruža čvršće čekinje koje pomažu da se ukloni višak znoja i blata.

Konji koji su slobodni na ispaši od proleća do kasne jeseni ne zahtevaju konstantnu negu dlake. Zahtevaju pažnju naravno, ali u prirodu mogu nešto i sami za sebe da urade. Valjanjem po travi će skinuti višak znoja. Češanjem o živu ogradu će skinuti višak dlake. Ali, grla koja su u štali zahtevaju stalno timarenje.

U proseku pola sata dnevno odvojeno za negu konja je dovoljno, ali čak i 45 minuta dnevno je cifra koja se spominje da je neophodna kako bi se odradio posao kako treba. Za negu dlake konja Vam je neophodno:tvrda četka, meka četka, metalna češagija, plastična četka, češalj za rep i grivu, pamučna krpa i sunđer.

Ova kombo četka za konje je praktična jer sa jednom četkom rešavate i grubo skidanje dlake, i lakše timarenje koje im prija kao masaža. Najbolje je prvo tvrdim delom skinuti višak blata i prljavštine. Zatim koristiti meku stranu četku da se otkloni ostatak prljavštine, ali i deo dlaka. Ako ne uspete skinuti sve dlake, nakon kombo četke koristite neku od češagija za uklanjanje viška dlake.

Način upotrebe: Četkom treba pritiskati i praviti kružne pokrete. Četkati od glave prema repu, prateći smer rasta dlake. Nakon par poteza četku dobro istresti od dlaka. Najlakše se čisti uz pomoć češagije. 

Upozorenje: Grubu stranu četke ne koristiti na osetljivim delovima tela: glavi, trbuhu i unutrašnjim delovima nogu.

Proizvodi Wahl

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kombo četka za konje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button