Klip Well- sredstvo za pranje noževa

1.500 RSD

Klip Well- sredstvo za pranje noževa: fantastičan proizvod u paleti Groom Professional-a. Pomaže da pravilno održavate noževe. Dolazi u pakovanju od 500ml.

Опис

Klip Well- sredstvo za pranje noževa: fantastičan proizvod u paleti Groom Professional-a. Pomaže da pravilno održavate noževe. Dolazi u pakovanju od 500ml.

Veoma se lako koristi. Nakon šišanja, noževe potopite u sredstvo za pranje noževa. Ostavite ih da odstoje oko 10-15 minuta. Nakon toga, izvadite ih i pamučnom krpom ih blago obrišite. Ne morate ih obrisati kompletno, neka malo lubrikanta ostane na noževima. Znači, blago ih utapkate krpom. Nakon vraćanja noževa na mašinicu, nauljite noževe. Preporučujemo ulje od istog proizvođača. Nakon ulja, tokom korišćenja se preporučuje korišćenje spreja za hlađenje i podmazivanje. Sprej slobodno naprskajte na 15ak minuta tokom rada. Ohladiće malo noževe, smanjiti trenje i olakšati šišanje.

Upozorenje: Nikad ne ostavljajte noževe potopljene duže od preporučenog vremena, pogotovo ne preko noći!

Jedna od najvećih briga u poslu pet grooming-a je i pravilno održavanje i odlaganje opreme. Treba da napravite raspored da Vam sve bude na dohvat ruke, a da Vam ljubimci ne mogu doći do opreme i oštetiti je. Takođe, da je sve pravilno odloženo kako bi duže trajalo. U toku šišanja, nekada menjate i po dva, tri noža, pa je poželjno da čekaju spremni i nauljeni. U ponudi imamo i kutije za odlaganje noževa.

U našoj ponudi možete videti rezervne noževe i rezervne glave za mašinice.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Klip Well- sredstvo za pranje noževa“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button