Klešta za sečenje papaka goveda 41cm

4.300 RSD

Klešta za sečenje papaka goveda 41cm

Категорије: , Ознаке: , ,

Опис

Klešta za sečenje papaka goveda 41cm: Namenski alat za sečenje papaka kod goveda, sa zamenjivim noževima ukupne dužine 41 cm.

Stanje papaka je od velikog značaja za ukupno zdravlje životinje. Obrada papaka i kopita se preporučuje kako se ne bi izazvala šepavost. Redovno treba vršiti pregled i obradu papaka, pogotovo u uslovima štalskog držanja. Preporučuje se da se vrši obrada papaka makar dva puta godišnje. Ukoliko se životinje izvode na ispašu, prilikom šetanja dovoljno troše papke. Svakako ih treba pregledati da nije došlo do povreda na samom papku.

Prilikom obrade, klešta za sečenje papaka goveda 41cm koristiti tako što  postepeno skraćujete vrh papka. Nožem za obradu obraditi petu i taban.Polako skidati orožele slojeve dok ne dođete do ružičaste boje tabana. Takođe, na noževima treba ispratiti da ima i kukica pri vrhu koja olakšava čišćenje papka od slame, trave ili sitnih kamenčića.

U ponudi imamo nož za obradu papaka kod goveda proizvođača Ukal, ili ako želite imamo i dvostrani nož za obradu proizvođača Kerbl. Imamo u ponudi i turpiju za obradu papaka. Takođe, u ponudi imamo i tar pastu-bukov katran koji se koristi kao zaštita za kopito od isušivanja i pucanja. Ukoliko je došlo do povrede kopita, imamo i zaštitne bandaž trake od 7.5cm debljine, kao i od 10cm debljine.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Klešta za sečenje papaka goveda 41cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button