Kecelja za šišanje i kupanje pasa

2.300 RSD

Kecelja za šišanje i kupanje pasa: kecelja napravljena od 100% poliestera. Dimenzija 30 x 20 x 5cm. Kecelja je crne boje sa dezenom šapica u roze boji.

Opis

Kecelja za šišanje i kupanje pasa: kecelja napravljena od 100% poliestera. Dimenzija 30 x 20 x 5cm. Kecelja je crne boje sa dezenom šapica u roze boji.

Kecelja se preporučuje za korišćenje prilikom rada u salonima. Na ovaj način se nećete pokvasiti više nego što je potrebno prilikom kupanja ljubimaca. Takođe, i prilikom četkanja i šišanja nećete brinuti o zadržavanju dlaka na odeći. Kecelja sa prednje strane ima džep u koji možete odložiti sitnice prilikom rada. Kecelja ima kaiš oko vrata i vezuje se na leđima.

Nakon kupanja ljubimaca, brzo ih obrišite i pokupite što više vode sa dlake uz pomoć peškira koji više upijaju. U ponudi imamo i fen za sušenje ljubimaca sa dve motorne jedinice koji će osušiti ljubimca do kraja. Imamo i manje fenove do 2800W, ukoliko radite sa manjim rasama.

U ponudi imamo i različite četke- četke sliker, dvostruke fleksibilne četke sa tvrdom i mekom stranom, češljeve za reščešljavanje dlake- sve što je neophodno za negu Vašeg ljubimca.

Između ostalog, pogledajte i šampone- imamo pakovanja od 5L (naročito preporučujemo dirty beastie za zaprljane kuce i diamond white za eliminisanje sivih tonova iz dlake). Takođe, u ponudi imamo i regenerator pakovanje od 5L– visoko koncentrovan.

Kecelja za šišanje i kupanje pasa se može koristiti i u odgajivačnicama. Proizvodi je Wahl Gmbh.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kecelja za šišanje i kupanje pasa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button