Kecelja za ovna probača Ukal

1.700 RSD

Kecelja za ovna probača Ukal: kecelja je crne boje, napravljena od čvrstog najlona. Namenjena za sprečavanje nepoželjnog parenja u stadu.

Opis

Kecelja za ovna probača Ukal: kecelja je crne boje, napravljena od čvrstog najlona. Namenjena za sprečavanje nepoželjnog parenja u stadu.

Kecelja za ovna probača Ukal ima dimenzije 60 x 30cm. Kaiš koji ide oko trbuha ovna ima podesivu dužinu u zavisnosti od veličine životinje. Ima na sebi kopču za lakše fiksiranje.

Ukoliko želite da sprečite neželjene oplodnje u stadu, kecelja će Vam biti od velike pomoći u tome. Osim ove namene, takođe praćenjem ponašanja ovnova prepoznaćete kod koje ovce u stadu je nastupio estrus.

Kad imate više ovnova u stadu, a u sistemu ekstenzivnog uzgoja, i teže Vam je odrediti koji ovan je oplodio koju ovcu- onda Vam je neophodan kaiš za lakše utvrđivanje. U ponudi imamo najlonski kaiš u koji se umeće marker-boja, koja ostaje na leđima ovce. Tako lakše možete ispratit krvne linije u stadu. Koristit različite boje na različitim ovnovima. U ponudi imamo plavu, zelenu i crvenu boju.

Pogledajte u našoj ponudi- imamo ultrazvuk za lakše utvrđivanje sjagnjenosti. Ukoliko niste sigurni da li je ovca sjagnjena ili ne, uz ovaj ultrazvuk ćete lakše pregledati ovce u stadu. Ultrazvuk radi po principu detektovanja plodove vode u organizmu životinje. Stoga, neophodne je pridržavati se nekih osnovnih smernica prilikom korišćenja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kecelja za ovna probača Ukal“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button