Kantica za jagnjad sa pregradom UKAL

1.900 RSD

Kantica za jagnjad sa pregradom UKAL: kanta sa 6 mekanih cucli, laka za postavljanje i održavanje

Опис

Kantica za jagnjad sa pregradom UKAL

Kantica namenjena za brže i lakše hranjenje jagnjadi i jaradi. Novi dizajn sa unutrašnjom pregradom omogućava lakše postavljanje između boksova ili na različite pregrade u samom boksu.

Nema više prosipanja ostataka hrane! Obe polovine su blago nagnute prema spolja, tako da je omogućeno da mleko lakše curi i da su minimizirani ostaci. Unutrašnja pregrada je od čvrste plastike, tako da je kantica veoma stabilna.

Dolazi u kompletu sa 6 mekanih cucli. Svaka cucla ima na sebi metalne držače- filtere koji onemogućavaju da veća prljavština prodre u cuclu. Kasnije, kupujete samo rezervne cucle bez tih držača.

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i kantica za jagnjad sa pregradom. Prilikom pranja, treba skinuti cucle i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i cucle sa filterima će duže trajati. Pogotovo ako sipate dohranu, treba detaljno prati zbog organskog otpada koji se može preneti u hranu prilikom sledećeg sipanja. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

Ukal Francuska

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kantica za jagnjad sa pregradom UKAL“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button