Kanta za telad sa cuclom

1.100 RSD

Kanta za telad sa cuclom: kanta namenjena za dohranu i napajanje teladi. Zapremina kante je 8L.

Категорије: , Ознаке: , ,

Опис

Kanta za telad sa cuclom: kanta namenjena za dohranu i napajanje teladi. Zapremina kante je 8L.

Kanta za telad je tamno plave boje. Napravljena je od tvrde PP plastike. Lako se pere i održava. Zapremine je 8L. Ima utisnutu skalu sa unutrašnje strane kante. Ručka je metalna. Na ivici ima zareze namenjene za lakše montiranje i postavljanje kante. Uz kantu dolazi crvena tvrda cucla, sa odgovarajućim ventilom. Namenjena je za napajanje teladi, i dohranu mlekom.

U ponudi imamo i flašice za telad zapremine 2L, koje su često praktične za dohranu. Takođe, veoma lako se održavaju. U ponudi imamo i rezervne cucle, ako tele ovu iskida, ne morate menjati celu kantu. Postoje u ponudi i rezervni ventili, ukoliko se pokida postojeći. Svakako, kanta za telad sa cuclom je namenjena za višekratnu upotrebu.

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i kanti za napajanje. Prilikom pranja, treba odvrnuti ventil i skinuti cuclu i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i ventil će duže trajati. Pogotovo ako sipate dohranu, treba detaljno prati zbog organskog otpada koji se može preneti u hranu prilikom sledećeg sipanja. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

Ukal Francuska

Додатне информације

Тежина1 кг

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kanta za telad sa cuclom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button