Kanta za jagnjad sa 6 cucli UKAL

2.200 RSD

Kanta za jagnjad sa 6 cucli UKAL: kanta namenjena za dodatno napajanje i ishranu više jagnjadi istovremeno. Kanta je zelene boje, kapacitet 12 litara.

Категорије: , Ознаке: , ,

Опис

Kanta za jagnjad sa 6 cucli UKAL: kanta namenjena za dodatno napajanje i ishranu više jagnjadi istovremeno. Kanta je zelene boje, kapacitet 12 litara.

Kanta za jagnjad sa 6 cucli UKAL je napravljena od PP plastike. Tvrda je, lako se pere. Dimenzije kante su 38,1 X 30,5 X 25,4cm. Nema ručku, već uz nju dobijate metalne nosače sa kukama, za lakše postavljanje uz boks. Uz kantu dolazi i 6 mekanih cucli, od prirodne gume, sa odgovarajućim ventilima. Odgovaraju za napajanje jagnjadi i jaradi u najranijoj dobi.

U ponudi imamo i kantu sa 5 tvrdih crvenih cucli, koja odgovara za malo stariju jagnjad i jarad. Takođe, imamo i cucle za jagnjad, koje odgovaraju za fiksiranje na komercijalne flaše, ako treba da dohranite jedno ili dvoje mladunčadi. Ako Vam je manja gužva u oboru, imamo i kante sa 3 tvrde crvene cucle. 

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i kanti za napajanje. Prilikom pranja, treba odvrnuti ventile, skinuti cucle i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i ventili će duže trajati. Pogotovo ako sipate dohranu, treba detaljno prati zbog organskog otpada koji se može preneti u hranu prilikom sledećeg sipanja. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

Додатне информације

Тежина2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kanta za jagnjad sa 6 cucli UKAL“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button