Kanta za jagnjad sa 5 cucli

1.950 RSD

Kanta za jagnjad sa 5 cucli: kanta namenjena za dodatno napajanje i ishranu više jagnjadi istovremeno. Kanta je tamno plave boje, zapremine 10L.

Nema na zalihama

Opis

Kanta za jagnjad sa 5 cucli: kanta namenjena za dodatno napajanje i ishranu više jagnjadi istovremeno. Kanta je tamno plave boje, zapremine 10L.

Kanta za jagnjad sa 5 cucli je napravljena od PP plastike. Tvrda je, lako se pere. Zapremine je 10L, ima utisnutu skalu sa unutrašnje strane. Ručka je metalna. Na ivici ima zareze, predviđeni su za lakše postavljanje i montiranje. Uz kantu dolazi 5 crvenih tvrdih cucli, sa odgovarajućim ventilima. Odgovaraju za napajanje malo starijih jagnjadi i jaradi.

U ponudi imamo i kantu sa 6 mekanih cucli, koje odgovaraju za dohranu u prvim danima nakon jagnjenja. Takođe, imamo i cucle za jagnjad, koje odgovaraju za fiksiranje na komercijalne flaše, ako treba da dohranite jedno ili dvoje mladunčadi. Ako Vam je manja gužva u oboru, imamo i kante sa 3 tvrde crvene cucle. 

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i kanti za napajanje. Prilikom pranja, treba odvrnuti ventile, skinuti cucle i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i ventili će duže trajati. Pogotovo ako sipate dohranu, treba detaljno prati zbog organskog otpada koji se može preneti u hranu prilikom sledećeg sipanja. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

Avita Poljska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kanta za jagnjad sa 5 cucli“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button