Kanta za jagnjad sa 3 cucle

1.500 RSD

Kanta za jagnjad sa 3 cucle: kanta namenjena za dodatno napajanje i ishranu više jagnjadi istovremeno. Zapremina kante je 10L.

Nema na zalihama

Opis

Kanta za jagnjad sa 3 cucle: kanta namenjena za dodatno napajanje i ishranu više jagnjadi istovremeno. Zapremina kante je 10L.

Kanta za jagnjad sa 3 cucle je tamno plave boje. Napravljena je od tvrde PP plastike. Lako se pere. Zapremine je 10L. Ima utisnutu skalu sa unutrašnje strane kante. Ručka je metalna. Na ivici ima zareze namenjene za lakše postavljanje i fiksiranje kante. Uz kantu dolaze 3 crvene tvrde cucle, sa odgovarajućim ventilima. Namenjene su za napajanje malo starijih jagnjadi i jaradi.

U ponudi imamo i kantu sa 5 crvenih tvrdih cucli, ali i kantu sa 6 mekanih cucli koja je namenjena za napajanje jagnjadi u prvim danima po jagnjenju. Imamo u ponudi i samo cucle sa nastvakom za komercijalne plastične flaše. Njih preporučujemo ako imate jedno ili dvoje jagnjadi da im treba dohrana.

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i kanti za napajanje. Prilikom pranja, treba odvrnuti ventile, skinuti cucle i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i ventili će duže trajati. Pogotovo ako sipate dohranu, treba detaljno prati zbog organskog otpada koji se može preneti u hranu prilikom sledećeg sipanja. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

Avita Poljska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kanta za jagnjad sa 3 cucle“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button