Kanapi za teljenje

1.400 RSD

Kanapi za teljenje: Kanap svetle boje. Napravljen od pamuka. Može se otkuvavati i koristiti više puta.

Нема на залихама

Опис

Kanapi za teljenje: Kanap svetle boje. Napravljen od pamuka. Može se otkuvavati i koristiti više puta.

Isporučuje se u kompletu. Komplet uključuje: dva kaiša koja su namenjena za kačenje za noge teleta i posebno treći kaiš namenjen da obuhvatite glavu teleta ukoliko teško izlazi. Svaki kaiš ima omče na krajevima. Duplo su upleteni i donekle se mogu razvući- blago su elastični. Kanapi za teljenje su svaki dužine oko 130cm.

Ukoliko je teljenje krenulo, pratite kako se odvija svakih 15-30 minuta. Ukoliko vidite da nema napretka, moguće je da je neophodno da asistirate i pomognete kravi. Prvo je neophodno da proverite da li se tele namestilo u ispravan položaj. Pre pregleda, obavezno operite kravu i koristite rukavice do lakta. Kako bi lakše prošao pregled koristite i lubrikant. Ukoliko je tele u pravilnoj poziciji, možete početi sa asistencijom.

Nakon što ste namestili noge, kanape vežite iznad i ispod zgloba članka obe noge. Vucite polako ravnomerno prilikom kontrakcija i kad osetite da se tele napinje da izađe. Pažljivo ovo uradite kako ne bi došlo do loma članaka teleta ili klizanja. Ukoliko niste nikad ranije radili, tražite pomoć veterinara da Vas nauči za ubuduće. Svakako ukoliko uz upotrebu kanapa ne vidite progres u procesu teljenja, obavezno se obratite veterinaru.

U ponudi imamo i profesionalni aparat za teljenje.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kanapi za teljenje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button