Kanap za električnu ogradu Classic

3.600 RSD

Kanap za električnu ogradu Classic: deblja poližica belo-zelene boje, sa UV protekcijom žice. Namenjena za veće dužine ograda. Debljina kanapa je 6mm.

Опис

Kanap za električnu ogradu Classic: deblja poližica belo-zelene boje, sa UV protekcijom žice. Namenjena za veće dužine ograda. Debljina kanapa je 6mm.

Ima niži nivo površinskog otpora žice (2,90 Ω/m), te je proizvođač preporučuje za srednje dužine ograda- do 5000m. Provodnici su 8 žica od nerđajućeg čelika prečnika 0,20mm, upletene sa polietilenskim žicama. Dužina kanapa u pakovanju je 200m. Otpor na kidanje je 450kg. Proizvodi Horizont group, Nemačka.

Leti ukoliko imate slobodan prostor, svakako biste ga trebali iskoristiti za ispašu. Vremenom je sve teže naći fizičke radnike koji bi stalno pratili stoku. Investicija u električnog pastira se brzo vrati. Fizička aktivnost je dobra za životinje, štedite na hrani, a jaka ograda je efikasna i protiv divljih životinja.

Kanap za električnu ogradu Classic se veoma lako postavlja. Ukoliko koristite plastične stubove, oni na sebi već imaju proreze koji su namenjeni za postavljanje žica (pogledajte stubove 120cm u našoj ponudi). Ukoliko imate drvene stubove, neophodno je da koristite izolatore koji imaju plastiku na sebi. U ponudi imamo izolatore koji se šrafe, kao i nastavak za bušilice koji omogućava lakše postavljanje izolatora u stubove. Naravno, imamo na stanju i komplete kapija sa fleksibilnom oprugom koja se razvlači do 5m.

Pogledajte u ponudi i naš najprodavaniji model električnog pastira- ako duo power X1000 koji koristi napajanje na struju ili akumulator.

Додатне информације

Тежина2 кг

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kanap za električnu ogradu Classic“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button