Izolatori za električnu ogradu za žicu

22 RSD

Izolatori za električnu ogradu, za žicu. Robusni izolatori sa metalnim ojačanjem i ispod plastičnog dela.

Opis

Izolatori za električnu ogradu, za žicu: Robusni izolatori sa metalnim ojačanjem i ispod plastičnog dela. Lako se uvrće u drvene stubove. Kvalitetna izrada garantuje dug vek.

Odgovara za sve tipove žica, poližica i kanapa za električne ograde debljine do 2mm. Izolator je napravljen od tvrde plastike, crne boje. Na sebi ima prorez kroz koji provlačite žicu. U pakovanju se nalazi 25kom, ali prodajemo ih na komad.

Električne ograde se najčešće prave za ograđivanje ispaša kod ovaca i koza. U poslednje vreme sve više se ograđuju i prostori za svinje gde mogu slobodno da riju. U ponudi imamo plastične stubove od 120cm koji se uzimaju za ograđivanje kod ovaca, koza i svinja, kao i plastične stubove od 157 cm koji odgovaraju za konje i goveda. Ako koristite drvene stubove u ponudi imamo nastavak za bušilicu za lakše postavljanje ovih izolatora. U ponudi imamo i izolator sa ekserom koji se zakucava.

Svakako pored stubova, bitna je nabavka dobrog uređaja. Mi Vam nudimo uređaje nemačkog proizvođača AKO. Uređaji su trajni i lako se postavljaju. Pogledajte najtraženiji model- ako duo power x1000 koji odgovara za dužine 10km ograde. Za ovce se svakako preporučuje korišćenje poližice. U ponudi imamo jeftiniju žicu za kraće ograde do 250m. Za duže ograde svakako preporučujemo korišćenje provodljivije žice. Ona svakako ima veći otpor i na kidanje.

Leti ukoliko imate slobodan prostor, svakako biste ga trebali iskoristiti za ispašu. Vremenom je sve teže naći fizičke radnike koji bi stalno pratili stoku. Investicija u električnog pastira se brzo vrati. Fizička aktivnost je dobra za životinje, štedite na hrani, a jaka ograda je efikasna i protiv divljih životinja.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Izolatori za električnu ogradu za žicu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button