Izolator za metalne stubove

45 RSD

Izolator za metalne stubove: plastični izolator za metalne flahove i stubove. Isporučuje se u kompletu sa dve matice. Odgovara za sve tipove žica, poližica i kanapa za električne ograde debljine do 2mm.

Опис

Izolator za metalne stubove: plastični izolator za metalne flahove i stubove. Isporučuje se u kompletu sa dve matice. Odgovara za sve tipove žica, poližica i kanapa za električne ograde debljine do 2mm.

Izolator je napravljen od tvrde plastike, crne boje. Na sebi ima prorez kroz koji provlačite žicu. Ukupna dužina izolatora je 90mm, od toga je 30mm sa navojima. U pakovanju se nalazi 25kom, ali prodajemo ih na komad. Dolazi u kompletu sa dve matice za bolje fiksiranje.

Električne ograde se najčešće prave za ograđivanje ispaša kod ovaca i koza. U poslednje vreme sve više se ograđuju i prostori za svinje gde mogu slobodno da riju. U ponudi imamo plastične stubove od 120cm koji se uzimaju za ograđivanje kod ovaca, koza i svinja, kao i plastične stubove od 157 cm koji odgovaraju za konje i goveda. Ako koristite drvene stubove, a ne želite izolator sa ekserom, u ponudi imamo i izolatore koji se šrafe, kao i nastavke za lakše šrafljenje istih.

Svakako pored stubova, bitna je nabavka dobrog uređaja. Mi Vam nudimo uređaje nemačkog proizvođača AKO. Uređaji su trajni i lako se postavljaju. Pogledajte najtraženiji model- ako duo power x1000 koji odgovara za dužine 10km ograde. Za ovce se svakako preporučuje korišćenje poližice. U ponudi imamo jeftiniju žicu za kraće ograde do 250m. Za duže ograde svakako preporučujemo korišćenje provodljivije žice. Ona svakako ima veći otpor i na kidanje.

Leti ukoliko imate slobodan prostor, svakako biste ga trebali iskoristiti za ispašu. Vremenom je sve teže naći fizičke radnike koji bi stalno pratili stoku. Investicija u električnog pastira se brzo vrati. Fizička aktivnost je dobra za životinje, štedite na hrani, a jaka ograda je efikasna i protiv divljih životinja.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Izolator za metalne stubove“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button