Izolator za električnu ogradu ugaoni

140 RSD

Izolator za električnu ogradu ugaoni: Robusni izolatori sa metalnim ojačanjem i ispod plastičnog dela. Lako se uvrće u drvene stubove. Kvalitetna izrada garantuje dug vek.

Опис

Izolator za električnu ogradu ugaoni: Robusni izolatori sa metalnim ojačanjem i ispod plastičnog dela. Lako se uvrće u drvene stubove. Kvalitetna izrada garantuje dug vek.

Odgovara za sve tipove žica, poližica,kanapa, kao i traka za električne ograde debljine do 40mm. Izolator je napravljen od tvrde plastike, crne boje. U pakovanju se nalazi 10kom, ali prodajemo ih na komad. Vrh u dužini od 25mm je sa navojima, pa se izolator lako šrafi u drveni stub.

Električne ograde se najčešće prave za ograđivanje ispaša kod ovaca i koza. U poslednje vreme sve više se ograđuju i prostori za svinje gde mogu slobodno da riju. U ponudi imamo plastične stubove od 120cm koji se uzimaju za ograđivanje kod ovaca, koza i svinja, kao i plastične stubove od 157 cm koji odgovaraju za konje i goveda. Ako koristite drvene stubove u ponudi imamo nastavak za bušilicu za lakše postavljanje ovih izolatora. U ponudi imamo i izolatore koji se šrafe.

Svakako pored stubova, bitna je nabavka dobrog uređaja. Mi Vam nudimo uređaje nemačkog proizvođača AKO. Uređaji su trajni i lako se postavljaju. Pogledajte najtraženiji model- ako duo power x1000 koji odgovara za dužine 10km ograde. Za ovce se svakako preporučuje korišćenje poližice. U ponudi imamo jeftiniju žicu za kraće ograde do 250m. Za duže ograde svakako preporučujemo korišćenje provodljivije žice. Ona svakako ima veći otpor i na kidanje.

Leti ukoliko imate slobodan prostor, svakako biste ga trebali iskoristiti za ispašu. Vremenom je sve teže naći fizičke radnike koji bi stalno pratili stoku. Investicija u električnog pastira se brzo vrati. Fizička aktivnost je dobra za životinje, štedite na hrani, a jaka ograda je efikasna i protiv divljih životinja.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Izolator za električnu ogradu ugaoni“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button