ISTOR standardni švajcarski oštrač

2.550 RSD

ISTOR standardni švajcarski oštrač

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: ,

Опис

ISTOR standardni švajcarski oštrač: Standarndi model je namanji oštrač iz iSTOR asortimana. Može da nađe primenu svuda, pa je dobro kada se nađe u kuhinjskoj fioci, u vašoj kutiji za alat ili, kada ste izvan kuće, u džepu, a posebno je pogodan za oštrenje malih noževa i makaza. Zgodan i nezamenljiv alat, čak i kada ste u pokretu. Osim čuvenog švajcarskog kvaliteta, ovo su neke od prednosti ovog malog oštrača: Jednostavno korišćenje.Nije neophodan veći pritisak. Ne ostavlja neravnine na nožu.
Ivice za sečenje duže ostaju oštre. Mogu da ih koriste i levoruke osobe i dešnjaci. Dužina:10cm Težina: samo 24g. Garantni rok: 5 godina na materijal i greške u proizvodnji. Uputstvo za rad: 1. Lagano prevlačite konveksnu ivicu oštrača duž oštrice više puta, bez velikog pritiska, pod uglom od 30 do 50 stepeni u odnosu na oštricu.
2. Radite samo pomoću jedne strane oštrača i to uvek pokretima od drške ka vrhu oštrice. Kada se radi o makazama i makazama za orezivanje,uvek se oštri samo strana koja ima nagib (bevel). Proizvođač Istor Švajcarska

U ponudi imamo i druge modele oštrača sečiva

Za sve ostale informacije i naručivanje pozovite 069/657-523

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „ISTOR standardni švajcarski oštrač“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button