Infra lampa 250w

950 RSD

Infra lampa 250w: sijalica crvene boje, jačine 250W. Koristi se najviše za zagrevanje stočarskih objekata, pre svega prasilišta.

Категорије: , Ознака:

Опис

Infra lampa 250w: sijalica crvene boje, jačine 250W. Koristi se najviše za zagrevanje stočarskih objekata, pre svega prasilišta.

Odgoj prasadi se deli u nekoliko perioda, u zavisnosti od starosti prasadi. Prvih par dana nakon prašenja su najkritičniji period u odgoju prasadi. Razlozi za uginuće u ovom periodu su različiti: prignječenja, mala masa po porodu, slabo sisanje, kao i hladnoća. Prasad do sedam dana starosti nemaju regulisan sistem za termoregulaciju. Tako da njihova telesna temperatura zavisi od temperature prostora u kom borave. Bez grejanja u hladnom i zimskom periodu, prasad teško može da preživi.

U ponudi imamo i kućišta za infra lampe- užeg ili širokog prečnika, šta god Vam je lakše da možete rasporediti u prasilištu. Treba obezbediti da temperatura u prasilištu bude oko 32 stepena Celzijusovih. Grejanje treba održavati tokom celog dana, 24 sata. Kućište za infra crvenu sijalicu sa prekidačem omogućava dva nivoa jačine svetla. Infra lampa 250W odgovara za ova kućišta, a kad se podesi na slabije troši manje struje. U jesenjim hladnim danima dovoljno je da sa slabijim nivoom postignete potrebnu temperaturu. Okviran broj radnih sati – 5000.

U ponudi imamo i grejne ploče dimenzija 100x55cm. Grejne ploče imaju prekidač za dve jačine grejanja. Osim zagrevanja, preporučuje se da se u prasilištu postave i pojilice kako bi se prasad brže navikla da piju vodu.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Infra lampa 250w“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button