Infra lampa 150W crvene boje

950 RSD

Infra lampa 150W crvene boje: sijalica crvene boje, jačine 150W. Koristi se najviše za zagrevanje stočarskih objekata, pre svega prasilišta i kokošinjaca.

Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Infra lampa 150W crvene boje: sijalica crvene boje, jačine 150W. Koristi se najviše za zagrevanje stočarskih objekata, pre svega prasilišta i kokošinjaca.

Odgoj prasadi se deli u nekoliko perioda, u zavisnosti od starosti prasadi. Prvih par dana nakon prašenja su najkritičniji period u odgoju prasadi. Razlozi za uginuće u ovom periodu su različiti: prignječenja, mala masa po porodu, slabo sisanje, kao i hladnoća. Prasad do sedam dana starosti nemaju regulisan sistem za termoregulaciju. Tako da njihova telesna temperatura zavisi od temperature prostora u kom borave. Bez grejanja u hladnom i zimskom periodu, prasad teško može da preživi.

U ponudi imamo lampe- užeg prečnika od 21cm i kućišta za infra lampe koje su širokog prečnika, pa ih lakše možete rasporediti u prasilištu. Treba obezbediti da temperatura u prasilištu bude oko 32 stepena Celzijusovih. Grejanje treba održavati tokom celog dana, 24 sata. Kućište za infra crvenu sijalicu sa prekidačem omogućava dva nivoa jačine svetla.

Infra lampa 150W crvene boje odgovara za ova oba kućišta. Sa napomenom, da na lampi koja ima prekidač ako namestite slabiju potrošnju sijaće sa 75W jačine. Proizvođač daje preporuku da sijalica može da radi do 5000 radnih sati na voltaži od 230-240V.

U ponudi imamo i grejne ploče dimenzija 100x55cm. Grejne ploče imaju prekidač za dve jačine grejanja. Osim zagrevanja, preporučuje se da se u prasilištu postave i pojilice kako bi se prasad brže navikla da piju vodu.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Infra lampa 150W crvene boje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button