Infra crvena sijalica 250W

480 RSD 600 RSD

Infra crvena sijalica 250W: sijalica doszupna u dve boje: crvene ili providne, jačine 250W. Koristi se najviše za zagrevanje stočarskih objekata, pre svega prasilišta i kokošinjaca. Naravno, sijalice se mogu koristiti za toplotu i dodatno zagrevanje kod štenaca

Шифра производа: - Категорије: , , Ознаке: , , , ,

Опис

Infra crvena sijalica 250W: sijalica dostupna u dve boje: crvena ili providna, jačine 250W. Koristi se najviše za zagrevanje stočarskih objekata, pre svega prasilišta i kokošinjaca. Naravno, sijalice se mogu koristiti za toplotu i dodatno zagrevanje kod štenaca. Radni vek sijalice- do 5000 radnih časova.

U ponudi imamo lampe- užeg prečnika od 21cm i kućišta za infra lampe koje su širokog prečnika, pa ih lakše možete rasporediti kod većeg broja životinja. Treba obezbediti da temperatura u prasilištu bude oko 32 stepena Celzijusovih. Grejanje treba održavati tokom celog dana, 24 sata. Kućište za infra crvenu sijalicu sa prekidačem omogućava dva nivoa jačine svetla.

Infra crvena sijalica 250W odgovara za ova oba kućišta. Sa napomenom, da na lampi koja ima prekidač ako namestite slabiju potrošnju sijaće sa 125W jačine. Proizvođač daje preporuku da sijalica može da radi do 5000 radnih sati na voltaži od 230-240V.

Odgoj prasadi se deli u nekoliko perioda, u zavisnosti od starosti prasadi. Prvih par dana nakon prašenja su najkritičniji period u odgoju prasadi. Razlozi za uginuće u ovom periodu su različiti: prignječenja, mala masa po porodu, slabo sisanje, kao i hladnoća. Prasad do sedam dana starosti nemaju regulisan sistem za termoregulaciju. Tako da njihova telesna temperatura zavisi od temperature prostora u kom borave. Bez grejanja u hladnom i zimskom periodu, prasad teško može da preživi. Tako da obavezno koristite sistem zagrevanja koji odgovara spram prostora u kom se nalaze.

U ponudi imamo i sijalice jačine 150W.

Додатне информације

Dostupne boje

,

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Infra crvena sijalica 250W“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button