Makaze za šišanje pasa zakrivljene 7inča

10.700 RSD

Makaze za šišanje pasa zakrivljene 7 inča: Nova serija japanskih makaza Yento Prime je napravljena da ponudi osnovni nivo profesionalnog visokokvalitetnog alata, po pristupačnoj ceni.

Opis

Makaze za šišanje pasa zakrivljene 7inča: Nova serija japanskih makaza Yento Prime je napravljena da ponudi osnovni nivo profesionalnog visokokvalitetnog alata, po pristupačnoj ceni. Napravljene od japanskog čelika 440C. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje ukrašen sa crvenim ukrasnim cirkonom, kao i udobne ručke sa zaštitnim prstenovima. Isporučuju se u delux futroli sa rajfešlusom.

Makaze za šišanje pasa zakrivljene 7inča su dužine 17.8cm. U ponudi pored njih imamo i druge vrste makaza dužine 7 inča- ravne, efilirke- čanker sa 23 zuba. U ponudi postoje i makaze koje su duže- 8 inča (odnosno 20cm)- imamo i ravne, kao i zakrivljene makaze iz iste yento prime linije.

U ponudi imamo i makaze u kompletu- aesculap makaze dužine 7 inča (ravne + zakrivljene + efilir).  Takođe, uz njih možete pogledati i mašinice za šišanje pasa- u asortimanu držimo Heiniger mašinice za šišanje. Postoji model na struju Saphir Cord, kao i mašinice na bateriju Saphir Style.

Uz makaze možete pogledati i češljeve koje je lako koristiti uz njih dok šišate- kao npr pro combi 19cm, ili duži češalj od 25cm.

Pored opreme za šišanje pasa, u ponudi imamo i: različite tipove četki za svakodnevno održavanje. Pogledajte našu najrodavaniju sliker četku- doggy man belu, ili recimo yento pin četku). Zatim šampone za održavanje bele/crne dlake, šampone sa prijatnim mirisom koji eliminiše jak prirodni miris Vašeg ljubimca, kao i mnogo drugo.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Makaze za šišanje pasa zakrivljene 7inča“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button