Hranilica za svinje 80kg

24.000 RSD

Hranilica za svinje 80kg: plastična hranilica bele boje velikog kapaciteta. Preporučuje se za tovilišta, za svinje u tovu od 25-120kg. Hranilica dolazi u kompletu sa dve kvasilice.

Нема на залихама

Категорије: , Ознаке: , ,

Опис

Hranilica za svinje 80kg: plastična hranilica bele boje velikog kapaciteta. Preporučuje se za tovilišta, za svinje u tovu od 25-120kg. Hranilica dolazi u kompletu sa dve kvasilice.

Hranilica za svinje 80kg dolazi sa poklopcem. Koš za hranu je od plastike. Posuda na dnu je od prohroma, sa mešačem sa tri kraka. Ram je od  gvožđa. Ima jedan dovod vode, koji se račva na dve kvasilice. Troškovi hrane u proizvodnji svinjskog mesa su poprilično visoki, i zato svako gleda da minimizuje rastur hrane. Takođe, ukoliko je hrana vlažna, biće i mekša i svinje će je lakše jesti, tako da je poželjno nabaviti hranilicu koja odmah dolazi sa kvasilicama.

Hrana mora biti čista i zdrava, ako želite da imate zdrave svinje. Dnevno za dobar rast je neophodno da unesu od 1,5-3 kg hrane po svinji, te se ova hranilica po preporuci proizvođača namenjuje na 20 svinja. U praksi, svinje se najčešće hrane dva puta dnevno- ujutru od 6-9 i popodne od 15-18h. Ali, sa ovom hranilicom možete biti sigurni kad ste sipali da će imati hranu dovoljno vremena do Vašeg sledećeg obilaska. Pri tovu svinja, bitno je da obratite pažnju na par stvari, kao što su: svinjama je neophodno da dajete hranu koja je bogata mastima i proteinima, vitamin B12 je neophodan dodatak prehrane, kao i da izbegavate da svinjama dajete previše vlaknastu hranu.

Obratite pažnju da im je uvek dostupna i sveža voda. U ponudi imamo pojilice za svinje, kao i pojilice-pipe od 1/2“. 

Takođe, u ponudi imamo i plastične hranilice za prasad– manje od 5kg i veće od 15kg zapremine, kao i hranilice za tečnu ishranu prasadi 33cm.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Hranilica za svinje 80kg“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button